Tesla BM536 manuál
Moderátor: Moderátoři
Tesla BM536 manuál
už dlhšie zháňam dokumentáciu od Tesla BM536. Na internete som nenašiel ani stránku, nedávno na aukcii sa jeden predal. Som ochotný ho aj odkúpiť. Prosím, informujte ma o čomkoľvek, ak budete vedieť.
Ďakujem.
2. Dlhšie som tu nebol, čo si si mohol odsledovať v profile.
3. Obrazovky stále mám, ale neviem, čo odomňa chceš a prečo sa paprčíš. Poštovné sa Ti zdalo drahé, osobne si sa pre to zastaviť nechcel no a ja som cestu okolo nemal, potom som sa rozhodol, že aj tak sa to nikam nepohlo, tak si ich nechám ako náhradný diel. Bohužiaľ, ja ak niečo z ČR chcem, musím si zaplatiť poštu, nikto mi to nedonesie až pred dvere. Ak to chceš riešiť "hlavně levně", tak Ti nepomôžem, nie je to za rohom.
Čo sa týka manuálu BM536, téma sa môže zmazať, zohnal som (mimochodom z ČR, musel som si zaplatiť manuál aj poštovné, ale to mi vôbec nerobí problém). Pre ostatných, manuál bol sprístupnený aj na stránkach radiohistoria.sk, kde si ho môžete ZADARMO stiahnuť. V prípade, že by čosi chýbalo, alebo bolo v nečitateľnej kvalite, kontaktuje ma mailom tomik@smartsolution.sk, chybnú stránku vám oskenujem, ja to mám zachovalé.
Pekný večer!
Momentálne je predaj pozastavený z dôvodu, že som si zaobstaral Tek 468 z pasie a plánujem si ho nechať, podržím si to teda ako náhradný diel. Pravdepodobne. Ale neviem, ešte som sa ani nedostal k repasu, mám celkom iné projekty rozbehnuté, bude to musieť počkať.
Keďže mám dve, je možné, že jednu predsa posuniem do sveta, v takom prípade potom nacením poštu a ozvem sa. Najprv ich musím vyloviť v sklade a k tomu neviem, kedy sa dostanem