meil-Spam ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hydrawerk

#46 Příspěvek od Hydrawerk »

Heh, taky nemám žádnou webkameru. Na druhou stranu mnoho jiných lidí má webkameru přímo v obrazovce svýho notebooku.
Hydrawerk

#47 Příspěvek od Hydrawerk »

Heh, jo, jako odesílatel byl psán nějaký kámoš z Facebooku, ale adresa byla

Kód: Vybrat vše

Imran~Gregoire@x-fqsf9xly.youhadmeatwoof.net
.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#48 Příspěvek od PeteBurns »

Hydrawerk píše:Na druhou stranu mnoho jiných lidí má webkameru přímo v obrazovce svýho notebooku.

To sice hej, ale co by tak na nej asi bolo vidno, aj keby zrovna mal niekto pristup a nahraval video :lol:
konosuke

#49 Příspěvek od konosuke »

protože jsem vcelku aktivní internaut - dostalo se i mně ctí obdržet tento výhružný mail, že prej osobní data, erotické stránky (???) a moje web kamera všechno vidí (tady se hošan odesílatel proláknul na celý čáře - žádnou kameru nemám a nikdy neměl tuž fakt nevím jak to udělal, svůj comp jsem postavil sám z vyřazených ND a vím co má uvnitř, není to NTB)
no a pak jsem si přečetl článek - už bylo vše jasno:
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/be ... -internetu
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Hubert_79 »

konosuke píše:tuž fakt nevím jak to udělal

Ale v první chvíli ti zatrnulo, což? :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
konosuke

#51 Příspěvek od konosuke »

no to víš - chvíli jsem nevěděl "co tu jest do jasnej cholery grane" ale poslat někde prachy a to nemalé ? jsem zvědav kolik trotlů jim naletělo...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Hubert_79 »

Řekl bych, že nemálo. Ale nikdo se tím asi chlubit nebude... :lol:
kevin_mitnick

#53 Příspěvek od kevin_mitnick »

konosuke píše:no to víš - chvíli jsem nevěděl "co tu jest do jasnej cholery grane" ale poslat někde prachy a to nemalé ? jsem zvědav kolik trotlů jim naletělo...

Asi dost. Prvni verzi jsem dostal asi trojmo jeste nekdy kolem vanoc v anglictine, pak nekdy v unoru dva krat od bratru Slovaku a ted asi ctvrta verze v cestine. Vsechno na mail, ktery mi jeste zbyl z podnikani, takze byl ve vsech moznych registrech a seznamech po celym internetu. Menil se akorat "odesilatel" a cislo BTC penezenky. Kdyz to nekomu vyjde u jednoho blbce na 500 odeslanych mailu, stale to ma jako slusny privydelek...

Taky se bavim predstavou, jak ten malware otevira skrinku, vytahuje web kameru, zacvakava na pocitac a pripojuje kabel (popripade dela to samy s mikrofonem). Vybaveni na telefonovani pripojuju jen kdyz to opravdu pouzivam, jinak je ve skrince. Znate ten vyrok z knih T.Clancyho? "Pri dnesnim stavu techniky otazka nezni jste-li paranoidni, ale jste-li paranoidni dostatecne"
Hydrawerk

#54 Příspěvek od Hydrawerk »

Chodí mi pěknej spam.
Přílohy
pěknej spam.png
pěknej spam.png
Yarda1

#55 Příspěvek od Yarda1 »

https://pc.poradna.net/questions/168857 ... nem-myslet

Letos mi přišel stejný emajl, akorát od jiné (nebo přejmenované) agentury. Na tu jsem našel emajlovou adresu, tak jsem tam napsal, že žádám, aby mou emajlovou adresu vymazali ze své databáze.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Hydrawerk

#56 Příspěvek od Hydrawerk »

Koukejte, co mi přišlo za spam. Je psanej bezvadnou češtinou. Iluze už je skoro dokonalá. Jsou tam samozřejmě nějaké odkazy, asi na zavirovanej web, zkoušet to nehodlám.
Přílohy
zase nabidka k seznameni.png
zase nabidka k seznameni.png
breta1

#57 Příspěvek od breta1 »

Já bych se ze zvědavosti ozval, jak si to "zaskočení" ta Peťulka vlastně představuje
termit256

#58 Příspěvek od termit256 »

Jo tohle uz mi taky parkrat prislo
termit256

#59 Příspěvek od termit256 »

breta1 píše:Já bych se ze zvědavosti ozval, jak si to "zaskočení" ta Peťulka vlastně představuje

Presne kvuli lidem jako ty tenhle spam porad chodi do mailu. Pokud by nikdo nereagoval, prestali by to posilat. Takze znovu a pomalu, tohle opravdu zadne nadrzene skolacky nepisou jak si tu kdosi myslel, tohle nejspis sesmolil nejaky podobany hacker a rozesila to pomoci site botu kterou si vytvoril z PC nemoudrych lidi kteri na to klikli. A i kdyby tvou odpoved vubec nekdo cetl (o cemz vazne pochybuju) co by si o tobe myslel asi psat netreba...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Hubert_79 »

No a přitahuje tě? :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“