Dobití elektromobilu za deset minut
Moderátor: Moderátoři
Davidus píše:Ostatní doprava neexistuje?
Víc než 95% přemísťování provádím pomocí Dopravy Hromadného Ničení, neboť nemám ani řidičák. Ale jsou situace, kdy jsem rád, že mě někdo z rodiny sveze.
V opačném případě bychom mohli rovnou všechna auta sešrotovat, protože je přece nikdo nepotřebuje, neboť máme "Ostatní dopravu".
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ostatní doprava neexistuje?
Existuje veřejná doprava a na cesty do a ze zaměstnání ji na 100% využívám; ostatně jezdit do centra Prahy autem je volovina.
Ale když je ona doprava k dispozici v jiném čase a/nebo místě než potřebuji nebo chci?
Nebo jinak - nějaká "autorita" řekne, "ne, vy na ryby (na houby, do lesa objímat stromy...) nepojedete vlastním (zdaněným) autem a nebudete spalovat (zdaněné) fosilní palivo; jeďte si na kole". No a na toto uděláme nějaký úřad, nebo stanovíme kvótu, kolik kdo smí ujet autem na benzín nebo naftu?
Davidus píše:Bohužel jedna věc která je pravdivá je že si lidé berou od přírody víc než je schopná dát, a nikdo se díky své chamtivosti a sobeckosti nechce uskromnit. Doplatíme na to.
Musíš to brát jako že po mě potopa.
Celý to jde stejně už od konce 60-tých let do hajzlu, ty to už nezachráníš.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A to nás ještě chtějí ti političtí vocasi z Rakouska žalovat kvůli dostavbě dalších bloků jádra. Přitom si z nás dělají levný dráty na distribuci z Německa + kompenzační síť.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!