ARD6-32 Wifi výkonový spínací modul relé 230V 10A

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od markoni »

Je to TP- LINK TL- WR741ND
FHonza

#17 Příspěvek od FHonza »

Ten má i emulátor rozhraní tady :)

Připoj do sítě relé, spusť rozhraní routeru. V něm vlevo vyber DHCP a DHCP Client List. Tam by mělo být relé vidět. Okopíruj jeho MAC adresu a pak v menu vyber Address Reservation. Tam potom tlačítko Add New... , vlož MAC adresu, dopiš IP a ulož. Potom restartuj relé a už by mělo mít správnou IP
markoni
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od markoni »

Kdosi tady zmiňoval mám ten dojem že v androidu to nefunguje a měl pravdu já když chci zapnout pomocí telefonu a androidem to relé tak to sice zareaguje ale zapne ale hned vypne .
FHonza

#19 Příspěvek od FHonza »

To jsem zmiňoval já, ale že nefunguje podpora MDNS v androidu. To ovládání by mělo fungovat všude stejně. Je to jenom webová stránka.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od markoni »

Dnes jsem to připojil sériový port a toto mi leze zkoušel jsem jeden desktop ,notebook a telefon s androidem po každém vypnutí nebo zapnutí relé v hyperterminálu reagovalo
Přílohy
wifirele.txt
(22.19 KiB) Staženo 59 x
FHonza

#21 Příspěvek od FHonza »

A pořád to nefunguje ? Podle toho výpisu se to tváří že je to funkční. Trochu zvláštní je ten režim STA + AP. Moje zkušenost je, že v tomto režimu pak ESP reaguje pomalu a dochází k timeotu.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od markoni »

Ne mě to funguje!! jen na telefonu to někdy se to vrátí zpátky ( to relé ťukne a vrátí ) jinak mě překvapilo kolik údajů s toho sériového portu leze
pocitujlasku

#23 Příspěvek od pocitujlasku »

FHonza píše:A pořád to nefunguje ? Podle toho výpisu se to tváří že je to funkční. Trochu zvláštní je ten režim STA + AP. Moje zkušenost je, že v tomto režimu pak ESP reaguje pomalu a dochází k timeotu.

toto ma zaujima, lebo aj ja som si vsimol pri tomto rezime, ze jednak ma notas problem pripojit sa na to ap, a ked sa to podari, tak aj ping ma sialene hodnoty. v rezime klient ide v pohode.
No vidis, a tak si sa bal
FHonza

#24 Příspěvek od FHonza »

Různě po fórech si na AP režim stěžuje dost lidí, nějaké stoprocentní řešení jsem nenašel. Doporučuje se před vytvořením AP volat

Kód: Vybrat vše

WiFi.disconnect();
WiFi.softAPdisconnect();

Ale že bych nějak pozoroval zlepšení ...
Odpovědět

Zpět na „Poradna“