Vtipy, vtipné články a odkazy IV
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
ok1hga píše:nechcete třeba změnit téma ???
Jo, to mě pobavilo, ale i zamrazilo. Proč lidi kvůli tomu volají policii? Copak je tím nějak ohrožoval nebo tak?
Jinak škoda busu, takových už moc nebude. Taky nejde o "zájezdový" model (podle předních dveří co jsou vidět), nýbrž o linkové provedení ŠL 11. Se zájezdovou ŠD 11 to ale mělo identický podvozek a pohonné ústrojí. Městská (ŠM 11) měla automat.
Přitom se na základě jak RTOček, tak šimlů stavěly naprosto regulérně jak stěhováky, tak i transportéry závodních aut pro spoustu týmů východní Evropy. Adámek, Mičánek, Lím, i "Krakonoš" Krámský v ničem jiným svoje auta nevozili ... To zas prostě Skopčáci chtějí nasadit Čechovi psí hlavu zbůhdarma a pro nic za nic a potřebujou nějakej viditelnej důvod ...Hubert_79 píše:ok1hga píše:nechcete třeba změnit téma ???
Jo, to mě pobavilo, ale i zamrazilo. Proč lidi kvůli tomu volají policii? Copak je tím nějak ohrožoval nebo tak?
...
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ty Šx 11 na stěhováky předělával nějaký podnik v Mariánských Lázních, ale taky asi nešlo o nějakou masovou výrobu.
No a na transport na závody se předělávaly i Karosy sedmistovky. A aby byl výčet úplný, tak v Karose postavili na zakázku i speciály z řady 900; třeba pro divadlo Spejbla a Hurvínka nebo pro nějakou filharmonii.
A k těm skopčákům - tak to víš že Čecha rádi osolí a pohoní si na něm ego. Řekl bych, že měl všechny papíry apod v pohodě. No a ti pitomci co na něj volali benga by si měli nafackovat
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
jestli pak se bude armáda moct připojit na nabíječky Tesly, když budou mít tohle
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
V nějaké knize jsem měl pěknou fotku toho stěhovacího RTO. Najdu.
- tomasjedno
https://www.pinterest.com/pin/545709679839415768/