Už rostou...
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Je zajímavý, že i když minulý dny ani kapka, tak ty pýchavky, co mně rostou na zahradě nechcíply, ale naopak nabraly druhej dech.
No - taky mě někdy (i dnes!) zůstával rozum stát, jaktože ten hřib vůbec narostl, když ho doluju jak z betonu
kokun píše:Jj - čučím na radar (na TV - přes "červené tlačítko") a dle směru, kam to má namířeno tipuju, že nás to chytne jen okrajem
Tak přesně jak jsem to tipoval - napršelo "celých 1,1mm"
- Kontaktovat uživatele:
ve dvou lidech v lese "tady vokolo"
Kam jste šli? Nad Rybník, nebo směrem na Kozlov a Zhoř? Jezdíval jsem tam do Rybníka s prarodiči (v letech 84-89 každý celý srpen) a pamatuji, že se nechodilo houby hledat, nýbrž sbírat. Právě z Rybníka, jak jsou chaty a nahoru do lesů jak je kopec Palice. Nebývaly to žádné extrém výšlapy, prarodiče byli staří (75+) a já malý.
Byl jsem se tam k "naší" chatě podívat (tak osm let zpět) a neměl jsem to dělat; lesy kolem chat pryč a vše se mi zdálo malé a blízko.