Grundig cuc4411 nenaběhne
Moderátor: Moderátoři
Grundig cuc4411 nenaběhne
Naběhne vysoké napětí, rozsvítí se displej. Měřil jsem a zkoušel měnit snad všechny elity a nemůžu na nic prijít. Prosím pomozte. Díky
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
zase dál
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Re: zase dál
Jinak je každá rada věštění z křišťálové koule, nějak jsem nepochopil proč ta zkušební výměna vertikálu. I když to tu není populární, nezbývá než poradit návštěvu servisu, pokud ovšem je skutečně potřeba tu TV zprovoznit. Protože když se to nepovedlo za 2 měsíce systémem "výměny co mě napadne" bez systematického měření a hledání konkrétní závady, tak se to už asi nepovede...
-
Návštěvník
mi-ro píše:Probudím téma protože mám tenhle typ TV na stole a nebudí mi horizontál. 150V-OK ale z TDA 8140 neleze buzení. Na display svítí číslo předvolby. Mám obavy právě to TDA, mělo studenty a asi ho to nepřežilo. Máte někdo nějaký jiný typ? Měnit ho nebudu, stojí 600,-.
Tipuji si to TDAčko,že je v limbu.Kdysi jsem ho také měnil.Před rokem jsem tři desky s TDA8140 vyhodil.Nešly mi vypájet.Jadna strana pinů je propájená se zemí těsně u chladicího plechu,tak jsem se s tím nechtěl párat.Schade.