Nabíječka ve vaně? (Přejmenováno)
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale včera jsem se bavil s led páskem - jeden konec zelené na hrot vypnuté trafopájky, druhej konec v ruce. A led pásek svítil. Sice jen nepatrně, ale svítil... Takže nějaký proudy tam tečou...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
TAKJAN píše:Netřeba připojovat kovové předměty, na které se nemůže zavléci cizí napětí.
No, tak toto je na dlouhou bitku. Já zastávám stejnej názor, ale jiní chtějí pospojovat a uzemnit vše.
A kutilmile - nelituju tě
ZdenekHQ píše:Já mám třeba dílnu udělanou tak, že když strčím hřebík do L, neucítím nic. Jo když jsem vrazil palec mezi L a PE
to nemusí být vždycky výhoda, mít pracoviště izolovaně v luftu a spoléhat na chránič. na tohle téma byla nějaká story v pojišťovnových statistikách, domkář sekal elektrosekačkou takže měl pečlivě gumáky na nohách a vzorně chránič a v téhle výstroji se šel hrabat do rozvaděče oběma rukama když mu zlobila prodlužka nebo co, a koupil ji mezi L a N, chránič nevypadl protože chasník byl vůči zemi v luftě, ale mrtvej. Kdyby neměl gumáky, třeba tu ještě byl.
- weed_smoker
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jako mladí, pod vlivem a blbí jsme stáli na zábavě, každej hřebík v jedné dírce v zásuvce a když šel někdo kolem, tak jsme se ho dotkli. Někteří nic, někteří skákali metr a půl do vzduchu. Dneska by nás zavřeli za obecný ohrožení a novináři by měli o čem psát.
- Artaban001
Docela mě z toho mrazí.
Taky se to nemuselo stát jak píšou. Je to poněkud podezřelé. Že by nikdo nic neslyšel? Baterie spíš hoří než exploduje jako granát.jimirek píše:Ani vana není třeba. divka-14-zemrela-ve-spanku-u-hlavy-ji-vybuchl-mobil
Jednou zase psali, že pánovi explodoval v kapsičce u košile mobil až mu to zlámalo několik žeber a on z toho umřel. Což mi připadalo jako naprostá kravina. Později vyšlo najevo, že to nebyl mobil, ale v lomu ho kolega omylem přejel bagrem. Pak už zranění odpovídalo.
Francouzská školačka zemřela...
Článek je dle mého jaksi pseudoodborný a ty komentáře... Některé jsou k popukání. Ne tím, co se přihodilo, ale tím, jak "fundovaně" se někteří vyjadřují.