Přišel jsem tam z naprostý nutnosti po asi 3 měsících a nestačil se divit. Venku před vstupníma dveřma houf lidí. Na vstupním schodišti (rampě pro vozejkáře) narváno maminama s kočárkama, penzistama a jiným ofčanstvem. Celkem tak 30 lidí halava na hlavě.
Když jsem se skrz ten reptající dav propracoval, tak koukám, přístupovej lístkovej systém s asi 12-ti možnostma na displeji. Tak jsem odmáčkl balík do 5 ks. A protože zástup frflal, šel jsem se postavit ven do fronty. Po asi 15 minutách pomalýho posouvání davu se konečně rozsvítilo moje číslo. Tak jsem vstoupil do zcela prázdný přepážkový haly rozměru cca 4 x 10 metrů, kde za jednou z 5 přepážek seděla nasraná baba.
Vrazil jsem ji odesílaný balíček, podací lístek a zároveň výzvu k vyzvednutí balíku do ruky z dnešního dne.
Baba mi přijala balík a řekla mi, že jsem byl přihlášen jen na podání balíku a že musím jít znova se přihlásit na vyzvednutí balíku a zase si počkat.
Tak jsem se strašně nasral a odešel domů. Balík ať si strčí do řiti, jsou to nejspíš jen katalogy. Když jsem šel kolem toho přístupáku, tak jsem jim každou položku 1-2 x odmáčknul a lístky tam nechal.
Tak tohle už je opravdu moc! Nějakej poštovní manažér má asi opravdu v hlave nas.ráno!
Přepážková hala, kam se vejde určitě 30 lidí a oni je nechaj stát na chodbě a venku před poštou na dešti a na mrazu. To jsou naprosto špičkový služby!!!
Hned jsem si obnovil smlouvu s DPD a doufám, že už nikdy nebudu muset jít na ČP.