Ořechy a jejich sbírání
Moderátor: Moderátoři
Ořechy a jejich sbírání
- elektrosvit
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No naštěstí mám zásoby z loňska.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Navíc kočka zjistila, že veverka není k jídlu, je to jen halda chlupů, takže jsem přišel i o obránce ořechu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
petrfilipi
V minulým zaměstnání když byl "profylax" neboli durchpucung linky, všichni ostatní umejvali mašinu MULTICLEANem zředěným vodou. Nejlíp rejžákem, protože to nechtělo pustit. Všecko pak museli složitě vyfoukávat tlakovzduchem a vytírat do sucha, aby ocelový součástky nerezly. Barevnej nátěr na nepracovních plochách pak byl bělavě flekatej, jak ho poleptal v tom sráči obsaženej louh. Ale "bylo to čistý", i když mašina pak vypadal jak plesnivá a kde se dobře nevysušila, do druhýho dne byla rezatá. Já nejdřív všecko nahrubo omet smetáčkem, vyfoukal tlakovzduchem a nakonec celou mašinu kus po kuse postříkal ze spreje "wédéčkem" a utřel hadrem. WD-40 umyl šmír a fleky od oleje, oživil barvu a tenká zbytková vrstvička mastnoty než se petrolej odpařil způsobovala matnej lesk "čistoty". Navíc po mým pucungu nic nerezlo. Všecko in ordnung během hodiny místo tří-čtyř ale děsnej pojeb za to, když vedoucí zjistil, že na celou mašinu spotřebuju asi tak půl 400ml bombičky "wédéčka" ...
A kutilmile - nelituju tě
bu2520 píše:Mám obrovský strom plocha cca 12m²
To si ani neumím představit, jak je velký.