Sháním Akumulátor 2,4V 550mAh, AA

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MiraSt

Sháním Akumulátor 2,4V 550mAh, AA

#1 Příspěvek od MiraSt »

Sháním tento akumulátor. Nikde nikdo. Je vidět, že je složený ze dvou a ani poloviční rozměr jsem nikde nenašel. Nemáte tip? Potřebuju jenom jeden. Do holícího strojku.
Přílohy
Fotografie-0303.jpg
Fotografie-0303.jpg
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

MiraSt

#3 Příspěvek od MiraSt »

Děkuju. Asi neumím hledat. :-)
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
tomasjedno

#4 Příspěvek od tomasjedno »

Za 8,99 € + 82,50 Kč ho máš doma. 600 mAh.
MiraSt

#5 Příspěvek od MiraSt »

Sehnal jsem zde.Jediný prodejce v ČR. Už jsem objednal. Za 200.- i s poštovným.
MiraSt

#6 Příspěvek od MiraSt »

Jsou to paradoxy. Tak já sháním výše popsaný akumulátor, lítám po netu, objednávám, platím přes účet i poštovné a když přišla obálka tak nevěřím vlastním očím když čtu adresu odesílatele. David Smolarčuk, pán ke kterému jsem chodil nakupovat součástky, vedle do obchodu chodím na elektromateriál a to všechno mám dostupné zadarmo autobusem!! :-) Tak to jsem tam mohl zajet a dojednat všechno na místě! :-) A to všechno jenom proto, že jsem si nepřečetl sídlo firmy. No to jsou paradoxy.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Behemot »

Jaký jedinej prodejce v ČR zase? Že máš línou hubu, tak holt holý neštěstí. Jenom v Pze to tady budou mít dvě desítky krámů. Každej solidní prodejce akumulátorů a baterií dodá, bez problémů bych to nechal vyrobit a poslal i zbodovaný. Akorát kdo se samozřejmě bude patlat aby měl jmenovitě v nabídce stopadesát miliard typů co kde číňan zbouchá v garáži…od toho máš napsat individuálně co chceš, jaký to má rozměry, tvar a parametry :lol:
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“