Hledam Amaro s nebezpecnym navrhem DPS

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
eleferner

Hledam Amaro s nebezpecnym navrhem DPS

#1 Příspěvek od eleferner »

Zdravim vsechny, pred par lety (rekneme 2014-2016) v Amaru vysel navod na stavbu zarizeni napajeneho z 230 V, ktere ale na DPS nemelo predepsanou izolacni mezeru. Redaktori to "vyresili" tim, ze pod obrazec DPS dali sedy ramecek s textem, ve kterem bylo neco ve smyslu "tento DPS je nebezpecny, pokud si chcete zarizeni postavit, tak si ho musite navrhnout znovu". Chci to ukazovat coby odstrasujici priklad, jenze ted to nemuzu ani za prase najit. Prosel jsem vsechna cisla 2013 az 2017, ale asi jsem slepej, nebo si to pamatuju blbe. Nevzpomenete si nahodou nekdo? Diky.
Naposledy upravil(a) eleferner dne 30 zář 2019, 23:44, celkem upraveno 1 x.
termit256

#2 Příspěvek od termit256 »

No a neda min prace takovou desku proste nakreslit?
eleferner

#3 Příspěvek od eleferner »

To jo, ale tady je pointa v tom, ze tuto prasarnu udelal casopis primarne zamereny na zacatecniky a amaterskou komunitu, kteri nekdy ani netusi, proc by to mohl byt problem.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Ten časopis učunil počínaje únorem 2017 mnohem víc prasáren - a čunil je pravidelně skoro 2 roky ... Neřeš to. Jim jde o kejhák, pokud nenaplní číslo, skončí. Tak prostě vezmou cokoliv, i kdyby čert na cecku jezdil ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
teufel

#5 Příspěvek od teufel »

Tu poznámku jsem tam dal nejspíš já, ale také si napamatuji, kdy to bylo. Někdy jde autora přesvědčit, aby plošný spoj upravil, někdy - mám-li podklady v Eagle - to udělám sám. Když však dostanu podklady jako hotový obrázek, už s tím nic moc nenadělám
eleferner

#6 Příspěvek od eleferner »

Dnes jsem nasel podobny clanek, hladinovy spinac v PE02/2017, strana 26. Varovani neni ve vyraznem ramecku jak si pamatuji, ale je to lepsi nez nic.

Eh, mozna na to jdu od zacatku spatne. Teufeli, jde v tech PDF verzich co vydavate na CD vyhledavat v textu clanku? Nebo je to nejak chranene? Adobe Reader totiz umi vyhledavat ve vice souborech najednou, takze by odpadlo zdlouhave listovani...
ok1in
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ok1in »

Automatizace - PLC, HMI, měniče, pohony...
eleferner

#8 Příspěvek od eleferner »

Ale ja chci vyhledavat ve FULLTEXTU clanku, ne jen jejich nazvy.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“