AUKRO - má někdo dobrou či špatnou zkušenost?
Moderátor: Moderátoři
AUKRO - má někdo dobrou či špatnou zkušenost?
Ja tam nakupuji i prodavam a zatim veskrze pozitivni zkusenosti...spousta prodejcu jsou velmi slusni lide, da se domuvit temer na vsem.
Zatím koupě bez problémů, trochu horší je to s kupujícíma. Koupí a pak oznámí po konci, že se spletli, nebo najednou nemají prachy.
Celkem dost jsem prodával a platil za poplatky cca 500Kč měsíčně a to jsou mnohonásobně větší prodejci.
Ale teď? Za dražší věci 10Kč ? Mival jsem i 20aukcí týdně, něco se neprodá, tak to bych částečně dotoval poplatky za neprodané zisky z prodaných.
Dost zvažuju co dál.
A jak čtu, tak nejsem vůbec sám.
Jedině mě napadlo , že by s tím šlo trochu vyj.bat.
Dát vyvolávací cenu do 100Kč , zaplatit 0,50Kč a v popisu uvést požadovanou cenu. Pokud této ceny nebude dosaženo, tak před koncem aukci zrušit. Ztráta pak jen 0,50Kč. A někteří platili za vyhrazené ceny apod. , s tím to šlo taky a není (nebylo) třeba platit 20Kč za vyhrazenou cenu.
Asi u nich platí : " KDO MÁ HODNĚ, CHCE JEŠTĚ VÍC"
drabek06 píše:Mno pokud se priznam tak jsem nesnasel aukce na 20 dnu, me nebavilo cekat. Kdyz prodavam tak jsem vystavoval a vystavuju na max. 10 dnu. Zrovna ted mam ve sledovani monitor a zas musim cekat 10 dnu a pritom tam nikdo neprihazuje . . .
někdo toniž na aukro chodí jednou týdně a ta doba je tak dlouhá aby si toho všimlo víc lidí ........ osobně jsem tak dlouhé doby taky neměl rád