Thomson 21MH15CL - nejde zesílit zvuk.
Moderátor: Moderátoři
Thomson 21MH15CL - nejde zesílit zvuk.
Nemáte někdo nějaký nápad?
Díky všem.
Hozelový mod se občas sám spustí neznámo proč.
Tlašitko TXT může být i fialové, z hlavy nevím, co je k tomu za ovladač, jinak je 100% dobře. Až se TV zapne, tak zkus TXT pustit-stlačit a držet, nebo pustit-stlačit a pustit. Jinak to být nemůže.xmarty08 píše:Je ten postup opravdu správně? Mám tady stejný problém na té samé televizi a do toho s-modu se nemůžu vůbec dostatA na netu o tom není ani čárka...
Tak to se omlouvám. U některých TV se opravdu TXT musí pouštět. Spletl jsem si chassis. Hlavně, že to je OK:))xmarty08 píše:Díky moc, Gumickar, originál pomohl! Přesný postup podle překladu je skutečně trochu jiný, telku nejprv vypnout do stand-by, pak úplně tl. Power, když zhasne ledka, stisknout TXT a tl. Power. Tl. TXT držet dokud nenaběhne servis. menu-to byl ten jedinej rozdíl... Možná bych na to po čase přišel, ale manuál byl lepší. Ještě jednou díky
Děkuju
V mé Thomsonce začalo přeskakovat VN, po nějaké době jsem na to přišla kde a závadu opravila, ale během těch oprav mi přestal jít zvuk což jsem poznala až časem, protože byl odpojený reproduktor.
Chovalo se to přesně podle toho co jsem tu přečetla, jen místo čtyřech čárek to bylo úplně na nule. Už jsem uvažovala i o výměně řídících obvodů, ale pak jsem našla tohle fórum, vlezla do servisního menu a našla co bylo potřeba. Prostě byla maximální hlasitost nastavená na nulu a televize ji poslechla ač byl HOTEL nastaven jako OFF. Určitě za to mohly ty výboje VN, nějak se zbláznil řídící procesor.
Ale teďka už je všechno v pořádku a já mám opravenou televizi.
Mimochodem, jde někde najít co znamenají ty volby v servisním menu ?
Děkuju
I takové se najdou
Já su raději pokud je v obvodu tak do 50V pak se cítím poněkud nejistě
Berte si příklad, pánové, co se ptáte na věci několikrát zodpovězené!
Teď znovu koukám: on ten příspěvek je vlastně děkovný...
...aha, jasně: něco od Thomsonů tu mám, posílám mailem. Jako bonus.
Tak s tímto naprosto souhlasímHill píše:No a co? U mne má Variola plus už jen tím, že si prolezla napřed fórum, hledala, našla, vyzkoušela, a teprve potom začala psát příspěvek. Tohle kdyby udělal každý, jak by se to fórum zkoncentrovalo....
Berte si příklad, pánové, co se ptáte na věci několikrát zodpovězené!
Teď znovu koukám: on ten příspěvek je vlastně děkovný...
...aha, jasně: něco od Thomsonů tu mám, posílám mailem. Jako bonus.