Veletrh v Brně - stojí za to se tam vypravit?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Yarda1

Veletrh v Brně - stojí za to se tam vypravit?

#1 Příspěvek od Yarda1 »

Tento týden je v Brně strojírenský veletrh. Dřív jsem nevynechat ani jeden ročník, někdy i jako exponát na stánku firmy co jsem tam měl to potěšení být zaměstnaný. Ale v poslední době už mne tam nic moc neláká, namátkou jsem se kouknul do seznamu vystavovatelů, nenarazil jsem tam na žádnou známou firmu, firma co jsem tam byl zaměstnaný před důchodem už tam taky pěkných pár let nevystavuje.

Kdo jste tam už byl, je tam něco zajímavého k vidění pro obyčejného návštěvníka'?
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Byl jsem včera, prochodil jsem tam něco přes čtyři hodiny. Zajímavých věcí bylo plno, ale neodhadnu, co koho zajímá. Koukni na nějakou reportáž na webu.
PixelOrgy

#3 Příspěvek od PixelOrgy »

Forbidden: Ja se chystam zitra, predpokladam, ze to bude hodne v duchu automatizace a IoT ze? Stoji to za to? 4h zas nejsou tolik :-)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Automatizace určitě, roboti, 3D tisk, ale i drobný zajímavosti jako nějaký nový nástroje atd... IoT ani nevím, tato oblast mě zrovna nezajímá ani trochu.
Koukni sám.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Člověk , který neví , jak vypadá záchod ve fabrice , ti to popíše :
https://www.e15.cz/nazory/pohled-z-vele ... ti-1363119
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“