Prodej různých druhů součástek levně

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Pat_a_Mat

Prodej různých druhů součástek levně

#1 Příspěvek od Pat_a_Mat »

Nabízím staré nepoužité mechanické ladicí moduly do ČB televizorů Baltik nebo Capella (ve větším počtu) a ladicí moduly do starých televizorů COLOR 416 a odvozených typů (nejsem si jistý, možná je to COLOR 110ST) v počtu 4 ks.

Současně jsou k mání různé druhy reproduktorů do mnoha různých TV i rádií (ideálně všechny šmahem).

Signálové šasi do TV Rubín C 432 (nové, nepoužité) - 2 KV, OMF, ZMF, budič KS řádků.

Dále mám staré elektronky:
PCL 82
PY 500
ECH 84
PCL 86
PCF 802
PC 85
PL 5xx
PF 500
PL 504
PY 88
PY 83
DY 87
EF 80
PCL 805
PCC 88

a nějaké další. Na některých elektronkách již nelze typ přečíst, ale nějaký znalec by to asi dokázal identifikovat. Všechny elektronky byly použity a některé typy se opakují ve větších počtech. Je toho plná krabička o rozměru 30 x 20 x 12 cm. Většina těch elektronek asi pochází z nějakých TV přijímačů.

Pokud byste o něco měli zájem, pošlete SZ s návrhem ceny nebo jiné kompenzace.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Do večera doplň cenu (podle pravidel), jinak to smáznu. Děkuji.
Pat_a_Mat

#3 Příspěvek od Pat_a_Mat »

Cena se těžko udává, nejraději bych byl, když by si ty elektronky někdo vzal všechny a dal mi za to něco. Po jednotlivých kusech bych to asi musel dávat po 10 Kč a to moc nemá význam, protože bych s tím ztratil plno času. Raději bych si vzal třeba 400 Kč a dal někomu celou krabici.

S ostatními věcmi je to podobné, prostě záležitost desítek až stovek korun. Pokud to stále odporuje pravidlům fóra, tak to smázněte a já to vyhodím.
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“