Nabízím Amatérské rádio za odvoz

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Soemtron

Nabízím Amatérské rádio za odvoz

#1 Příspěvek od Soemtron »

Nabízím AR r.1974 - cca 2000, většinou kompletní ročníky, červené, modré za odvoz ale kafi nebo lahvince se nebráním. Slivovici neberu, té mám dost. Vlastní odvoz z obce Drahanovice. Kontakt na SZ.
Přílohy
AR 2.jpg
AR 2.jpg
AR 1.jpg
AR 1.jpg
:!: Sháním SM ELKA 21A, 6521, OKU101...
Koupím obrazovku Toshiba LR30477
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Máš SZ.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
geograf
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od geograf »

Pokud je to ještě volný, klidně přijedu, jsem od Prostějova.

-->> EKKAR: pokud bys mi to přenechal tak ti klidně přepošlu čísla co bys potřeboval do doplnění sbírky. Mě jde hlavně o základní řady, před rokem 2000 nemám v papíru skoro nic. Díky
jirys

#4 Příspěvek od jirys »

Mam doma skoro to same , kdyby si nekdo pro to prijel do Krnova tak daruji . Vyhazovat se mi to nechce ...
Naposledy upravil(a) jirys dne 20 říj 2019, 10:47, celkem upraveno 1 x.
jano2

#5 Příspěvek od jano2 »

Aj ja mam nie všetke,ale veľa od r.1968,ak by niekto mal záujem,,,za odvoz.
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

geograf píše:Pokud je to ještě volný, klidně přijedu, jsem od Prostějova.

-->> EKKAR: pokud bys mi to přenechal ...
Já se se Soemtronem domluvím, pak uděláme nějaký dělení. Předem říkám, že se nevyhejbám dohodě.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Soemtron

#7 Příspěvek od Soemtron »

Zadáno podle nepsaného pravidla "první bere" pro EKKARa. S ním se domluvte další zájemci na dělení, geograf s ekkar. Jednotlivé ročníky jsou částečně promíchány. Nic není vystřihováno.
:!: Sháním SM ELKA 21A, 6521, OKU101...
Koupím obrazovku Toshiba LR30477
houmr

#8 Příspěvek od houmr »

Nevím jestli děláš dobře - moje zkušenost s EKKARem je následující - několik měsíců tvrdí jak o to má zájem, pak se ozývá jen na tvůj dotaz a odpovídá ve smyslu že už brzy přijede a když mu pak nabídneš dovoz za hubičku, tak řekne ať si to vezme někdo jiný...
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

Ano, jsou situace, kdy ti prostě objektivní a tebou neovlivnitelný vnější okolnosti zabrání v uskutečnění něčeho, co sis naplánoval. Teď mám skoro jistotu (úplnou nemůže mít nikdo nikdy), že budu mít čas někam dojet. V minulejch letech jsem "zásluhou" zaměstnavatele kolikrát ještě tejden před odletem na samozřejmě dávno zaplacenou rodinnou dovolenou vůbec neměl jistý, že skutečně volno budu mít a že skutečně odletíme. Mimo jiný i tohle opakovaný nervování se z toho, co je jen plk někoho z mnohaúrovňový administrativy a co skutečně bernej příslib na kterým se dá něco plánovat mě dohnalo k výpovědi z takovýho zazmrdovanýho podniku ...
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“