STB s podporou Youtube
Moderátor: Moderátoři
STB s podporou Youtube
Co jsem koukal, tak konektor na připojení k netu má snad většina, ale když jsem začal studovat k čemu tam je, tak jeho přítomnost fakt moc nechápu - už vidím, jak si někdo přitáhne k televizi UTP kabel, aby si mohl pustit předpověď počasí nebo přes mikrorepráky současných TV, s bonusem krácení životnosti LED podsvětlení a vyšší spotřeby, pustit internetové rádio...
Co jsem tak zběžně koukal, výslovně uvedené Youtube jsem nenašel. Nevíte o něčem?
fakt to má browser ?
. . . mě se to nějak nezdá.
https://www.lupa.cz/clanky/maxxo-t2-h-2 ... -signalem/
- Artaban001
- pocitujlasku
ok1hga píše:fakt to má browser ?
ono to nemusi mat browser. youtube ma taku ficuru, ze si vies najst video na pocitaci, alebo mobile ale samotne video ide na telke. Tusim sa to vola youtube TV, alebo tak nejak. proste to nie je plnohodnotne youtube, len prehravac. Ja to napr. pouzivam v raspberry. sparujem si zariadenia a v mobile mi pribudla moznost prehrat na tv.
- Artaban001
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá otázka na obrazovce je: "Kdo sleduje televizi?" a teď můj mail registrovanej na Google a "guest".
Oni nějak poznali, že dítě a návštěvy si tam pouští něco jinýho, než já... A aspoň mám na Google seznam všeho, co jsme sledovali snad roky dozadu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- pocitujlasku
rnbw píše:Aj tak Google nieco o pol roka zmeni a prestane to fungovat. Ziadny novy firmware, ktory by to riesil, nebude.
To je jedna z veci, ktore obuchavam cloudovym maniakom o hlavu. Jedneho dna sa vyrobca rozhodne skoncit a potom vsetky inteligentne veci, ktore sa pripajali na server budu nefunkcne (ovladanie domacnosti, stream videa, pesnicky...). Tak ako napr. PS2 - su hry, ktore vyzaduju ucet, ale pre PS2 sony zrusilo web. takze ostali nepouzitelne hry (ktore sa inak dali hrat aj offline).