Čeho (koho) by stálo za to se zbavit ...
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď telefonoval se zákazníkem, co hrdě přepsal pár set řádků mého pracně odladěného kódu (byl potřeba osciloskop kvůli časování atd.) do "svého" kódu (aby ušetřil pár byte) a rozjeb...l to tak, že mně skoro tekly slzy.
Když jsem mu fakticky zdůvodnil prvních 10 chyb, vždycky našel argument, proč nemám pravdu. Všechno je v pořádku, jen to nefunguje. A jeho kód je jediný správný. Hádal se jak poslední vandrák.
U toho pána na Hradě je to stejné. Proto u mě skončil.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To myslíš jako toho akademika?termit256 píše:Uz aby dement skoncil v propadlisti dejin a my meli konecne prezidenta ktery se neboji ukazat lidem.
Myslím, že tobě není spíše jasné, co píšeš nebo jsi měl na mysli nového jako toho Topolánka?termit256 píše:My mame vic prezidentu, ze neni jasne koho myslim?
p32 píše:Díky masare.
To myslíš jako toho akademika?termit256 píše:Uz aby dement skoncil v propadlisti dejin a my meli konecne prezidenta ktery se neboji ukazat lidem.Myslím, že tobě není spíše jasné, co píšeš nebo jsi měl na mysli nového jako toho Topolánka?termit256 píše:My mame vic prezidentu, ze neni jasne koho myslim?
Vubec netusim o jakem akademikovi pises, bavili jsme se o soucasne "hlave statu" a jeho saskarne pri propousteni z nemocnice.
10:20 - Při příchodu do sálu Zeman sháněl premiéra. „Je tady Babiš?“ ptal se Zeman šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO). „Není, je v Japonsku,“ odpověděl Vondráček. Premiér přitom na žádost Zemana zaskakuje za prezidenta v Tokiu.
Dokud neabdikuje, je to pořád prezident Miloš Zeman, až abdikuje, tak to bude bývalý prezident Miloš Zeman. Nic, než elementární slušnost, je to pořád hlava státu.
Tady někde, ve vyznění toho komentáře Novinek, jsou základy všeho toho svinstva, co se pak díky tomuto typu novinářů šíří mezi obyčejné lidi.
Ať si o něm už myslím cokoliv, tak dokud není nahrazen někým jiným, je to pořád prezident.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem ten projev, ten byl skutečně super. Údajně vyděsil i Schillerovou (skutečně dvakrát na chvíli přepnula masku na verzi 2, t.j. "co to tady mele?"), a to je co říct. Každopádně je potřeba se orientovat na východ a dát si pozor na válku v Turecku.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
sinclair píše:jsou základy všeho toho svinstva, co se pak díky tomuto typu novinářů šíří mezi obyčejné lidi.
Ne. Základ položil sám pan prezident, Ing. Miloš Zeman, dr. h. c. tím, jak musí pourážet všechny okolo a všem dávat najevo, jací jsou 🤐.
Už aby táhnul do … kamkoli, hlavně pryč.