Renalt laguna II dCi 1.9, 88 kW, nestabilní volnoběh
Moderátor: Moderátoři
Edit: podle kódu originálního dílu je to co mám správná náhrada. Zkusím vymazat chyby jestli tam s originálem naskočí znovu. Možná to byla jen falešná chyba, třeba se něco zkoušelo s odpojenou váhou vzduchu. Jestli jo tak si to stejně nepamatuji. Nebo je nová váha nějaký nepovedený pajc. Když se zamyslím nad těmi dvěma chybami uvedeny na začátku dotazu, váha vzduchu obsahuje i teplotní čidlo na teplotu nasávaného vzduchu. A že by obojí odešlo- dávalo nesprávné udaje? Jsou to přece dva celky v jenom obalu.
web náhradního dílu snimac-mnozstvi-protekajiciho-vzduchu-hella
kod dílu 7700314057
Když jsem ji před asi 20 dny kupoval tak byla skladem za cenu 2348kč s dph. Dnes je nedostupna a cena je 3323kč s dph. Taky zvláštní.
- tatramacek
K DPF, četl jsem že nedávno policie zakoupila jeden mobilní přístroj na měření emisí, pro Prahu a Jihočeský kraj. Provedly přes 225 kontrol a situace je prý už neúnosná. Že jezdí spousta aut buď se špatným a nebo vykuchaným filtrem DPF. A pokud při kontrole zjistí že auto má čerstvou STK tak že se na tuto stanici technické kontroly zaměří a že začnou rozdávat pokuty a může ve finále přijít STK i o licenci.
robo píše:K DPF, četl jsem že nedávno policie zakoupila jeden mobilní přístroj na měření emisí, pro Prahu a Jihočeský kraj. Provedly přes 225 kontrol a situace je prý už neúnosná. Že jezdí spousta aut buď se špatným a nebo vykuchaným filtrem DPF. A pokud při kontrole zjistí že auto má čerstvou STK tak že se na tuto stanici technické kontroly zaměří a že začnou rozdávat pokuty a může ve finále přijít STK i o licenci.
S tim muzu jen souhlasit. Konecne resi neco, co neni jen buzerace...
Nechapu, co mysleli tim prenastavenim udaju - jako v te vaze? to asi ne. K reklamaci by mel stacit fakt, ze PN obsahu se neshoduje s krabici .
Edit: Ani jsem neviděl doklad o zamítnuté reklamaci, tedy kdo tu reklamaci zamítl. A pak mě k podpisu vydal papír kde hlavička byla prodejce a kde je jeho slovy napsané proč je zamítnuta
11.6. 2019. Vrácené zboží od výrobce. Interní označení 8ET 009 149-65 odpovídá objednanému dílu. Nejedná se o výrobní vadu . Reklamace zamítnuta.
Pro další řešení s výrobcem nutné dodat přesný popis závady, výpis diagnostiky, reálných hodnot a v případě že se provádí adaptace daného elektrického dílu, dodat i tohle potvrzení
kupovala televizi tak na prodejně se nic nezkouší, objednáno mnou přes internet. Na televizi ponechána přepravní folie na plastech, použity jiné baterie. Během týdne zjistila že špatně rozumí co se v televizi mluví. Telku jsem sbalil a šel vrátit. Použitou. A žádný problém. Ale prodejce dílu řekl díl je použitý a tak se peníze vracet nebudou. Žádný vstřícný přístup, třeba že by z ceny strhl 10 procent za použití. Domluva žádná, po chvíli se sebral a odešel. U jedné vracející tv jsem si spletl datum na vrácení a šel ji vrátit až po vice jak 14dnech. Asi o tři dny. myslel jsem si že je to ve 14denní lhůtě. To byl na prodejně šok. O vrácení peněz rozhodoval manager prodejny ale peníze byly vráceny. Nenakupoval jsem tam poprvé a díky vstřícnému přístupu se do prodejny rád vracím a nakupuji tam dál. Kdyby mi v tom obchodě s náhrad. díly peníze vrátily tak jsem je tam za nějaký čas vrátil v nákupu oleje, filtrů, náplní či náhradních dílů, kdyby bylo potřeba. Oleje, filtry a náplně kolikrát objednávám pro více aut. Taková pomoc známím lidem z mého okolí když neví co koupit. V životě ale nepůjdu nakupovat do ML Parts i kdyby to měl byt na světě poslední obchod.