jen pro info ostatním - je to již doma, byl to naprosto ukázkový - fofr obchod, parádní domluva. Jó, kdyby to tak fungovalo vždy - u všech ... DÍKY
Prodám staré měřicí přístroje a další součástky
Moderátor: Moderátoři
https://www.bazos.cz/moje-inzeraty.php? ... er%C3%A1ty
Přeji Vám hezký večer,
Vašek
Při návštěvě sběrného dvora jsem objevil a hned zabavil jednu kalkulačku OKU107, a jeden magnetofon URAN tranzistor, kdyby to někdo chtěl na náhradní díly. Zdá se to být docela v pořádku kromě chybějících dílů
Zdarma k vyzvednutí u mne doma. Pokud bych to měl posílat, tak počítejte s poštovným dle tarifu + stovkou za práci se zabalením a odesláním.
Nafoceno, vystaveno. Je to špinavé, čistit to nehodlám...
Dám tomu dva týdny, pak to odnesu zpět na sběrný dvůr.
Magnetofon i kalkulačka zamluveny. Více v SZ zájemcům
Vašek
Musím zjistit kolik bude poštovné. Nejraději bych to poslal, stejně jako všechno ostatní co posílám pojištěné a s podacím lístkem pro kontrolu.
Vašek
Dodatek: Koukám ještě, že jsi z Prahy. Mám tam část rodiny, čas od času přijedou do Pelhřimova, takže by to po nich šlo dopravit do Prahy, kde by jsi si pro to ale musel dojet na udanou adresu. To by byla také možnost ...
katalogy Prodance, katalogy SONY.
Osobní odběr je zdarma, pokud zaslání poštou, tak poštovné pro příslušné zabalení + stovka na zabalení, popsání, odnesení na poštu a vystání fronty což mi zabere přes hodinu práce.
Vašek
- Zdenek_Valter
pro FHonza: poptám se kdy někdo z nich přijede. Pokud to bude v nějakém rozumném termínu, tak to zrealizujeme přes ně, budu jen rád, ušetří mi to čas
Magnetofon rezervován pro Petra65, více jsem poslal v SZ.
Vašek
- Zdenek_Valter
A FHonza se již může pomalu domluvit se Zdenkem na případném místě předání
Tak se nám to přepravování krásně zjednodušilo, pokud to vyjde
Přeji všem hezký večer,
Vašek