Ten Peťa to zase posral. Říkal jsem ať si koupí novou televizi a on to zase popletl.dvorak píše:Mimo téma - NOVU kupuje Petr Kellner !
Česká televize
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tím pádem Alzák poškozuje ostatní společnosti, co se týká sledování reklamy. Doufám, že si tohle přečte nějaký odpovědný manažer reklamy z nějaké komerčky.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Obě dvě ale dobře vědí, že první reklamní blok je třeba divákovi vpálit do tlamy nejpozději do 20 minut po začátku pořadu, dokud u toho ještě nechrápe.
To pak může působit dojmem, jako by byly na obou synchronizované.
Že by se synchronizovala konkurence, se mi moc nezdá..
Ale subkanály každé z těch dvou velkých, ty synchronizované být klidně mohou, to bych nevylučoval.
Dyť jenom těch Prim je myslím celkem pět, či kolik.
dvorak píše:Mimo téma - NOVU kupuje Petr Kellner !
Takze hradni dement opousti potapejici se lod Barrandov a stehuje se na Novu, kde bude stekat sve cinsko-ruske zvratky jak novy pan poruci. Vzhledem k tomu, ze reditelem CT je byvaly vysoce postaveny manager Kellnerovy PPF, mame se jeste na co tesit. Zda se, ze tohle kolo Babis projel na plne care, protoze Primu uz vlastni Zach a s Barrandovem by byl jen pro smich i kdyby na akvizici nasel ve svem predluzenem holdingu prachy.
- tomasjedno
- petula
- Kontaktovat uživatele:
konosuke píše:no, jednou se už blýská na lepší časy, na schránkách v paneláku máme štítky "bez reklam" často i respektováno distributory tiskovin těchto, což je dnes technický problém v option menu TV odpotvrdit příjem reklam ? asi chybí politická vůle a byznys je byznys...
A Česká televizka a reklamy? Bohužel, od jara 2015 do jara 2017 byl postupně signál slabší a slabší až vymizel úplně. Signál není, česká televizka není a české reklamy nejsou. Bývalý spolužák, který dělá na Kavčáku mi říkal, že za snížením signálu je snížení výkonu vysílače Střední Čechy, bo nejsou prašule. S odstupem 2 let mohu říci, že mi česká televizka nechybí.
Aneb informace typu JPP. Signál slabší není, výkon Cukráku je stále 100kW. A kdyby ho někdo chtěl snížit, půjde to skokem, nikdy ne postupně. Uhnil ti drát a to je celý problém...petula píše:Bývalý spolužák, který dělá na Kavčáku mi říkal, že za snížením signálu je snížení výkonu vysílače Střední Čechy, bo nejsou prašule.