Právo na "vaší straně"

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MiraSt

Právo na "vaší straně"

#1 Příspěvek od MiraSt »

Doporučuju shlédnout. Je to dokument jak se v našem státě nelze domocí práva na ochranu soukromého majetku. Jedná se o černou skládku u obce Chýně. Sleduju to už čtyři roky.
Zde v ČT
Přílohy
Nedej se plus.jpg
Nedej se plus.jpg
Chýně.jpg
Chýně.jpg
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Wolf70

#2 Příspěvek od Wolf70 »

to je normální v tomhle banánostátě hlavně že maj výplatu a zodpovědnost 0
houmr

#3 Příspěvek od houmr »

V tomto případě to byl stroj na velké peníze a je tui zajímavý a podezřelý průnik dvou nekonajících orgánů - stavební úřad v Hostivicích a Středočeský kraj. Pro obě místa tehdy neformálně platilo "tady je Rathovo".
Především by bylo zajímavé zjistit, u koho všeho skončily ty miliardy ze skládkovného.

Jiná, ale také dost významná havárie práva je také u Milevska v souvislosti s jiným vlivným hradním pánem - v rámci "obory" si tam oplotil rozsáhlé lesy, protiprávně znemožnil vstup včetně turistických cest a úřady jen přihlíží a hází to jeden na druhého. Že hradní pán se zpřístupněním nepočítá je evidentní např. již z toho, že nechal zdemontovat všechny turistické rozcestníky. Zkrátka tady je Tautenberkovo a neexistuje aby mi tu sprostí poddaní třeba sbírali houby.

Své zkušenosti s přístupem tam mají i lidé, kteří se např. nyní rozumnou cestou nedostanou ke svým chatám a chalupám...
MiraSt

#4 Příspěvek od MiraSt »

Vzpomínám si. Právě tento pořad je o takových věcech. Není v tom žádná politika. Jenom fakta. Doporučuju sledovat.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
bu2520

#5 Příspěvek od bu2520 »

zažil jsem na vlastní kůži . Zemědělské družstvo mělo pronajaté zemědělské pozemky . Ty přepronajalo stavebnímu podnikateli, který na nich zřídil "dočasnou" skládku odtěžené zeminy z vojenských opravárenských závodů (kde dřív stály nákladní auta) . Byly tam zbytky autobaterií kabelů i jiných součástí. Po dešti hrálakupaduhovými odstíny. Družstvo se bránilo, že ve smlouvě o pronájmu není klauzule o nemožnosti přepronájmu (měli pravdu tehdy to nikoho nenapadlo) Stavební úřad řekl, že je to vedené jako zemědělská a ostatní půda tudíž je dočasná skládka v pořádku, životní prostředí řeklo, že bylo na kontrole a nic neobjevilo Trochu se před tím na haldě uklízelo.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

A proto jsem při pronájmu kusu pole místnímu zemědělskýmu družstvu ve smlouvě vnutil, že účel pronájmu je jen a pouze zemědělská výroba. Nebo jak jsem to přesně formuloval, už nevím. Měli tam něco dost obecnýho.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“