Uz som zufaly, nevie niekto poradit?Nejde mi na notebooku zn. Packard Bell ani jedno USB, po pripojeni hocicoho do portu comp ztuhne. V spravcovi je vsetko Ok. Vyskusal som antivir, reinstalaciu, vybratie baterky na doske, update BIOS a nic nepomohlo. Su tam Win XP profesional 32bit+SP2, predtim to islo normalne.Za radu vsetkym dakujem.
Uz som zufaly, nevie niekto poradit?Nejde mi na notebooku zn. Packard Bell ani jedno USB, po pripojeni hocicoho do portu comp ztuhne. V spravcovi je vsetko Ok. Vyskusal som antivir, reinstalaciu, vybratie baterky na doske, update BIOS a nic nepomohlo. Su tam Win XP profesional 32bit+SP2, predtim to islo normalne.Za radu vsetkym dakujem.
Vyskúšaj či to hocičo funguje na druhom počítači. Už sa mi stalo že priniesli klučiky a boli vyskratované. A aj kábliky hlavne z číny nie su až také spolahlivé.
hmmm
prinejhorsim koupit PCMCIA karticku s USB, da se sehnat za sest stovek, nebo za dvojnasobek i s FireWire.
Nedaji se nahodou zapnout USB v Biosu? Podivej se. pokud ano, tak windows muzou delat boty pri dodatecnem zapinani.
Tak som zase trosku skusal: Napatie na vsetkych USB je 5,2V po pripojeni disku (nema vlastny zdroj) napatie neklesne pod 5V, to by malo byt OK. V biose co sa tyka USB je iba polozka USB KB/Mouse/FDD Emulation, ak je enable po pripojeni disku notas zamrzne, po odpojeni disku ostane tuhy a pomoze len vypnutie, ak je polozka disable ztuhne tiez, ale po odpojeni disku vsetko bezi dalej(netreba notas vypnut). PCMCIA bohuzial nemam, ostava uz len LAN a 56k modem.(nieje to nejaka masina), preto ma to tak stve bez tych USB. Zatial dakujem vsetkym za rady.
Nie - na 386kach nie, na prvych 486 tiez. Zacalo to s novsimi 486. A skoncilo to nedavno, uz sa dava ExpressCard (do ktoreho nie su ziadne karty...). Niektore lacne notebooky PCMCIA nemali.
pravda, pravda, ja jsem na starem notebooku mel take patch (pro W XP)
ani jsem si to neuvedomil, ale ten jen zlepsoval parametry (snad podpora USB2.0 pro XPcka - uz nevim) rozhodne to jelo i bez patche
k tem ExpresCard - o tom vim, mam to ve svem notebooku, doufam ze nez to budu potrebovat vyuzivat, tak uz budou karty bezne dostupne... (pokud nevznikne neco jineho a ja budu mit jen diru do notebooku navic)