NAREX-špatná zkušenost
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. 25mm díru do šutru jsme normálně vrtali. Na 60mm do 45cm soklu bych už asi vrták nebral a normálně bych to vysekal. Nedokážu si to představit. Předvrtání se tímto nevylučuje.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
https://mapy.cz/zakladni?x=14.5506515&y=50.6820822&z=17&pano=1&source=addr&id=11061789&pid=49214784&yaw=1.931&fov=1.257&pitch=0.025
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Mě osobně na doma stačí Parkside z Lidlu, ale kdybych chtěl něco trvanlivějšího tak bych si Hilti klidně koupil.
A při tom oni si nepřidali ani korunu. Většina výrobců to má nastavený tak, že pokud bys chtěl hotovou věc poskládat z ND koupenejch pro servis, zaplatíš naprosto běžně 2-3násobek toho, co zaplatíš za novej komplet ležící na pultě. A to jsem ještě nezapočítal práci servisu s kompletací - ta to prodraží o dalších zhruba 100% ceny novýho kusu, protože oni musejí za tu "opravu" ručit, takže revize izolačního stavu, celková odolnost atd - to všecko v takovým případě "jde za nima" - a pokud se chtějí udržet, musejí to účtovat. Optej se někoho, kdo podobnej servis dělá. Blbej plynule regulující mačkací "vypínač" do vrtačky Narex/Bosch/Kress/a já nevímjakýještě mě u známýho servisáka vyšel na 500,- bez papíru a montáže - při ceně vrtačky kolem 1800-2000Kč na pultě. Zkus spočítat cenu motorku, převodů, izolační pixly, spínače, odrušení, kabelu a sklíčidla nakoupenejch kus po kuse jako ND - a dojdeš na cca 5000,- českejch kulatejch ... A furt to ještě "nebude v kupě".Celeron píše:Kdo má Hilti, tak tvrdí, že má kvalitu. Ovšem jen do okamžiku, co to dá do servisu. Kámoši ze spřízněný elektromontážní fy mi ukazovali fakturu za opravu kde se servis nestyděl nafakturovat víc, než to bouraci kladivo stálo nový.
A kutilmile - nelituju tě
Jirko, to je ale naprosto normální a běžné. Tady v tomto případě šlo asi o chybnou komunikaci při uzavírání smlouvy o opravě a odhadní ceně. Servis může bez souhlasu navýšit cenu opravy bez dalšího souhlasu zákazníkem max o 20% z původní ceny. PS taková MWT stojí cca 1500,. ND-magnetron 800,- trafo 900,- VN pojistka 150,- kond 200,-.......Celeron píše:Kdo má Hilti, tak tvrdí, že má kvalitu. Ovšem jen do okamžiku, co to dá do servisu. Kámoši ze spřízněný elektromontážní fy mi ukazovali fakturu za opravu kde se servis nestyděl nafakturovat víc, než to bouraci kladivo stálo nový.
Hydrawerk píše:Ceníková cena bez DPH
12 680,00 CZK
Přijde mi to docela drahé. Vážně je to lepší, než nějaká Makita, Metabo či Bosch za podobnou cenu??
Není to drahé, je to doslova a do písmene předražené. Potvrzuje to i ten prodej za 50% původní ceny. Určitě bych doporučoval bez ohledu na cenu, tak raději kupovat Makitu nebo Metabo.
Snad to bude něco s dobrým ručním sklíčidlem, protože ty co jsou na těch co máme jsou hnus. Ty starší typy kde kleštiny lezly ven byly super, ty novější s kleštinami uvnitř a ven čouhá jen nákružek jsou opravdu sračky.
Každopádně cenově je to mimo u běžného člověka co by si chtěl koupit aku pro hobby provoz.
mi-ro píše:Jirko, to je ale naprosto normální a běžné. Tady v tomto případě šlo asi o chybnou komunikaci při uzavírání smlouvy o opravě a odhadní ceně.
Já se ty ceně Míro nedivím a opravdu to bylo smluvně zmrvený. Na druhou stranu proč dávat opravovat starou mrchu za stejný peníze jak za novou. I když, víme, že starý cajky vydrží násobně víc. Ovšem kdo ti zaručí jaký díly do toho servis dá, jestli značkový, nebo hnůj co přežije jen záruku na opravu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://www.metabo.com/cz/cs/stroje/vrt ... adivo.html
https://elektricka-kladiva.heureka.cz/m ... 6#u6726206
Má to úder 3.4 J, což je v této kategorii hodně... Snad se to nějak samo nerozmlátí.