Chassis také důkladně prohlédnu na studené spoje, bývá jich tam občas dost. Dála pak u každé, byť sebejednodušší opravy, automaticky beru do ruky osciloskop a projedu zvlnění na všech napájecích větvích, téměž vždy se ještě nejaký jiný elektrolyt na výměnu najde. Zpravidla také preventivně vyměním všechny elektrolyty v imp.zdroji. Následuje v případě nutnosti doseřízení geometrie obrazu, vyvážení bílé atd... , takže ono to se vším všudy včetně vypsání ZL atd. tu hodinku i hodinku a půl dá, podle toho pak vypadá výsledná cena opravy. Je to všechno z preventivních důvodů a spokojenost je pak na obou stranách. Zákazník je spokojený že mu oprava vydrží a nemusí mě to sem za chvilku zase vést kvůli něčemu dalšímu a já jsem spokojený že nemusím řešit reklamace
Tenhle příklad s tím vazebním elytem do báze u OTF je něco podobného jako když bývaly aktuální ty klasické Elekty atd... Většinou byl příčinou závady hlavně ten elektrolyt v napájecí větvi pro řádek umístěný jako první hned za relátkem, 33uF/160V. Nikdy se mě ale nestalo, že bych vyměnil jenom tenhle nafouknutý elyt a byl bych s opravou hotov i když jsem to tak udělat mohl...