Audio set ???
Moderátor: Moderátoři
chima píše:Jde o sál 15x7m.
Malé a středně velké akce do 80 osob.
Hudba ale i mluvené slovo.
...
Tím se konkrétně myslí co? Dražby použitého oblečení, dětská besídka nebo ozvučení místní trojčlenné dechovky?
Celé mi to připomíná nápad koupit elektromobil do 4000Kč pro účely ježdění do nedalekého města.
Netušil jsem, že ty mikroporty budou takový problém.
To sendyx - myslím, že můj stručný popis požadavků byl dostačující. I na stránkách Dexonu s podobným popisem nabízejí zboží. Např "Vhodné pro: ozvučení kapel, muzikantů, hudebních klubů, restaurací, konferenčních a řečnických aplikací"
Pokud nic neseženu, nic se nestane.Nikomu jsem nic neslíbil, pouze jsem projevil ochotu se o věc trochu zajímat, a napadlo mně připtát se právě tady.
Ještě bych mohl zkusit nějaké hudební fóra, kde budou lidé co denně s takovou technikou pracují.
Díky všem
vypnuli el. přívod páč 🤐 stánkař si tam chtě "jen" hodit rozdvojku. A hádej na koho spočinou kyselý pohledy stovek lidí? A pro info, já bych dokázal podobnou novou sestavu za min 50 ale spíše 80k tak abych se pod to mohl podepsat. Bazarově s velkou dávkou štěstí za polovic. Ale třeba jsem drahej
https://hudba.bazos.cz/inzerat/11208508 ... ratura.php
Kupovat to nebudu-je tam moc světelné techniky,kterou nevyužijeme, ale asi to je důkaz, že starší zařízení pro moje potřeby se dá sehnat i v poloprofi kvalitě a to za rozumnou cenu.