Propojení domácího kina Sony HCD-SB300 s TV Panasonic
Moderátor: Moderátoři
- vasekpetr1
Propojení domácího kina Sony HCD-SB300 s TV Panasonic
TV Panasonic má jako obrazové vstupy možnost RGB (YPbPr), vstup AV od kamery nebo Mini Scart. Přemýšlel jsem propojit kompozit na vstup od kamery, ale nějak nemůžu najít, jaký Jack do té zdířky patří. Je to klasický mono konektor 3,5mm?
Případně když bych chtěl propojit Scart na Mini Scart, můžu použít tento přechod, který je původně pouze pro TX-55CR430E?
Díky za radu.
Asi bych raději volil cestu přes redukci SCART -> miniSCART, jakkoli by mě netěšilo, že SD rozlišení je maximální, které SCART umí.
- vasekpetr1
Nevyzkouším ti to: mám šestkovou TV Samsunga, ale miniSCART (natož SCART) už nemá, jen AV na 14x3,5 mm Jacka. Redukce 3x RCA cinch -> Jack (video CVBS + 2x audio) byla přibalená k televizi, podobně jako redukce pro YPrPb. Ovšem je také pravda, že DVD jsem loni provozoval celkem asi 4 hodiny, letos vůbec ne.
Jsme ale na Bastlírně, když seženeš potřebné konektory, na úrovni CVBS a audio snad není problém udělat si redukci vlastní.
Koukám, jak vývoj nabral otáčky, a jak ta konečně dosažená kompatibilita mezi přístroji se zase vytrácí. Inu, obchod je obchod, prachy jsou oběživo, tak ať to běhá...
- vasekpetr1
Díky Hille.