Ne, mně je to docela ukradené, za co si kdo něco nakoupí. Pokud je ale tak chytrý, že se nepotřebuje nikde v ničem poradit, tak je to jen jeho problém a nechápu, proč si stěžuje na nějaké ebastlírně. Kdyby chtěl jen informovat, aby se někdo taky nespálil, tak řekne kde a od koho to nakupoval, což se nestalo. Takže víme jen o dalším, co se nechal na ebayi napálit, ale od koho, tak to je velké tajemství.sinclair píše:p32 - tak pomalu.
Tobě samotnému by nepřišlo 2,-USD a doprava zdarma trochu málo?
Fake stabilizátor LT1083?
Moderátor: Moderátoři
Zaujal mě hned na začátku ten škopkový "Průběh napětí na výstupu vypadá tak nějak podle očekávání a kdyby kmital tak co"
Čekal jsem, co se z toho ještě pěkného vyklube - za padesátikorunu mohl být docela kopec srandy. Jenže pán je suterén a smrtelně se na nás urazil
Je to teda aspoň měděný, nebo poměděný hliník?
Ono je to fakt důležité a v tomto případě se asi potvrdilo to pravidlo pročtení negativního hodnocení.
Např. :
10 out of 10 tranzistors are faulty ! (10 z 10 tranzistorů je vadných!)
Ordered two sets of 5, 10 total devices and none of them work. (Objednané dvě sady po pěti, ze všech 10 zařízení žádné nefunguje.)
atd. atd.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to rejže okopírovala, když LT to mělo na hraně, není se čemu divit.
A pokud je originál LT1083 na 7.5A, tak stěžovat si, že při 7A padá noname na hubu je vážně k úsměvu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]