přechod na DVB-T2
Moderátor: Moderátoři
Ale to tě nemusí dlouho trápit, Černá hora vypne MUX1 na Tři krále, Buková hora na konci ledna, nejdéle máš šanci z Ještědu, tam se vypíná MUX1 až 26. února.
Celeron píše:Dnes se mi objevil na ČT2 ten varovnej piktogram. Na ČT1, ČT24 a Sportu není.
... Pár měsíců (do 30.4) to ještě má jet, tak co blbnou?
Tak teď ho tam budeš vidět až do vypnutí:
"... Od čtvrtku 28. listopadu uvidí tento piktogram i lidé ve všech ostatních lokalitách Česka, jež do června 2020 přechod čeká," ...
Já teď na něj čumím třeba na ČT1 a zřejmě budu celého ½ roku
p32 píše:Konečně! Aspoň k něčemu je to dobré. Např. k tomu, že když si někdo koupí TV nebo STB s T2, tak si naladí jen ty správné programy. Ty, kde je piktograf, tak si logicky z automaticky naladěného smaže.
Ale nato nemusel čekat na žádný piktogram!
Ty nesprávné (jen DVB-T) mohl smazat i předtím, protože ty "správné" (DVB-T2) to mají i v názvu programu - např.: ČT1-T2; ...
Trutnov, to je Černá hora, 1300 m vysokej kopec. Ta se v Praze chytá často.Hubert_79 píše:Tak mám jasno - na kanálech ČT, co chytám na onen prut se objevilo upozornění, že se bude vypínat Trutnov a Mezivrata. Mezivrata (asi) nechytám, protože kopcovité Posázaví a okolí Benešova, tak to bude ten Trutnov.
To to má docela dosah, tedy.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak buď jsem blázen já, nebo to soudruzi poněkud přehánějí. Budu 4 měsíce koukat na nějaký logo...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
To máš tak. Když zjistili jak jsou lidi v Čechách blbí i když jim dávali zavčas informaci o vypnutí, tak to přepočítali na Moravu a zjistili podle volebních výsledků, že tam jsou lidi jeśtě blbější, tak to začli dávat teď už i tam.ZdenekHQ píše:Tak buď jsem blázen já, nebo to soudruzi poněkud přehánějí. Budu 4 měsíce koukat na nějaký logo...