Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
sinclair píše:O těch pěti centimetrech /je to včetně, nebo DO 5cm?/ to podle mě ví jen malé procento lidí, kteří jen občas něco posílají.
Leoši - máš to na jejich stránkách - Parametry služby:
Takže je to včetně. Prostě nesmíš těch 5cm přesáhnout, pokud je to byť o 1cm víc, už cáluješ za doporučený balíček (proto ten můj dotaz na ČP na jejich kartonové obaly)Maximální rozměry 50 × 35 × 5 cm (23,1 × 16,4 × 0,5 cm pro Doporučené psaní – standard)
Mě nesere, u nás pošta funguje docela dobře. Vůbec ty problémy se týkají většinou měst. Ale vzhledem k cenám už používám převážně Uloženku, na větší zásilky kurýra.
A i kdyby tu byla - viděl jsem mnohokrát, jak s tím nákladem všecky ty "levnější" služby zacházejí.
Až na ty občasný fronty, když je tam nějaká neschopa, u nás pošta funguje uspokojivě.
Česká pošta mi za celý ty léta letoucí poškodila jednu jedinou zásilku.
A beztak to byla vina odesílatele z ValMez, protože to fakt ledabyle zabalili /15" 13kg reprák/. Tak.
Obecně si myslím, že pošta se řítí do určitého hnoje. A teď je otázka, do jak velkého hnoje půjde, protože od toho se bude odvíjet částka, kterou stát vydá na záchrannou akci. A umím si představit, že různí lidé můžou chtít tu částku různě vysokou. Nejen nejnižší, jak by se dalo čekat, ale možná, že někteří mají zájem na tom, aby částka té záchranné akce byla naopak co nejvyšší.
- tomasjedno