Stanovení cen elektroniky po zemřelém
Moderátor: Moderátoři
Hans-Peter Messmer, Klaus Dembrowski - Velká kniha HARDWARE (dopor. 1490Kč)
Jiří Hlavenka a kolektiv - První kroky s počítačem (dopor. 69Kč)
Curt Simmons - Problémy s Windows XP a jak je řešit (dopor. 349Kč)
David Jurick, Adam & Damien Stolarz - Velká kniha tipů a triků pro iPhone (497Kč)
Klaus Dembrowski - Mistrovství v HARDWARE (990Kč)
Michal Politzer, Jakub Pecha - 1001 tipů a triků pro MS Windows XP (297Kč)
Jiří Lapáček - Internet pro úplné začátečníky (dopor. 157Kč)
Petr Broža, Libor Kříž - Vypalování CD a DVD (od tvůrců časopisu "Extra PC")
Marie Franců - Šablony v programech Microsoft Office (dopor. 157Kč)
Jaroslav Horák - Havárie počítače (dopor. 199Kč)
Wendell Odom, Rus Healy, Naren Mehta - Směrování a přepínání sítí (1690Kč)
Jiří Lapáček - Počítač v domácnosti (dopor. 297Kč)
Curt Simmons, James Causey - Mistrovství v sítích MS Windows XP (dopor. 670Kč)
Antonín Vitovský - Moderní SLOVNÍK SOFTWARU (398Kč)
A kutilmile - nelituju tě
Obecně možná jo - ale chtít se podle toho učit "počítačštinu" by bylo jako učit se do autoškoly podle učebnice z roku 1980.
To je mejlka, Kájo. Dembrowského kniha o hardwaru jde až na úroveň ASM x86 a strojových instrukcí CPU a daleko za běžný standard (či společný jmenovatel?) souboru 386ky, tedy až za první evoluci typu MMX. Rozebírá i všechny ty moderní umělotiny SSE, SSE2 apod. Protected mode je popsán dopodrobna téžžž. Takže to není nic zastaralého!
Kniha Wendell Odom, Rus Healy, Naren Mehta - Směrování a přepínání sítí, je na tom podobně. Rok vydání 2009, zaštítěné firmou Cisco a detaily v takové míře, že jsem jen hejknul a významně si odkašlal. Geniálně jednoduchá definice fyzické a linkové vrstvy je proti této neblesně psané doktorštině úplnou pohádkou. Z této bichle by mohl čerpat i člk, který vyvíjí domácí router, ADSL DSLAM, nebo i nějaký hierarchicky vyšší adaptér WAN. Ani se mi do toho nechtělo začíst. Zatím.
judeware píše:[A] Potřebuju prodat starší televizi, nevíte o někom?
[B] Zeptám se a pokud to někoho zaujme, dám mu na vás kontakt.
[A] Ale nejprve potřebuju onen přístroj dočasně uschovat, pomůžete mi jej uskladnit?
[B] Jistě, to není nepřekonatelná věc.
Je toto něco nelegitimního? Není.
Problém je, že všechny tvé dosavadní příspěvky dokazují, že přesně znáš pozadí. Ty to stále nechápeš, kdokoliv se k tomuto vláknu v horizontu minimálně tří let (promlčecí lhůta je dle klasifikace 3 až 15 let od skutku) nachomejtne, může na tu paní podat trestní oznámení - díky tvému odkazu je (na rozdíl od tebe) velmi snadno zjistitelná. Vím, že se to zdá přitažené za vlasy, ale případů, kdy pachatele najde i Google, je stále více a více....
Stačilo v prvním příspěvku šetřit informacemi. Majetek před koncem dědictví se prodává úplně běžně, ale nesmí se o tom žvanit, a ještě ke všemu veřejně "na jméno".
Jo když jsem v šestaosmdesátém pořizoval v PI gramofon NC470, to bylo sakra jiné. Muž za pultem po mě chtěl jméno i adresu.
Určité úd aje jsem uveřejnil schválně kvůli navození důvěryhodnosti, aby byl zřejmý původ věcí a jejich stav (že nemají najeto miliony km).
https://televize.heureka.cz/samsung-ue4 ... I1r_D_BwE#
Na mě zbytečně velký, radši koupím toto
https://www.mall.cz/televizory/samsung-ue43ru7092
2 roky starej po záruce ? bude ráda, když to někdo koupí za 5kkč.
U knih se spíš ptej, kolik Ti dají v atntikvariátu na ruku, 200kč ?
https://www.kosmas.cz/knihy/138926/velk ... -hardware/
Krom toho by tomu podvodníkovi museli prokázat úmysl a to, že to zfalšoval.
Jaké jsou náležitosti směnky se dočteš ve směnečném a šekovém zákoně.
Pokud nemáš nějaké reálné zkušenosti, tak se laskavě nenasírej do toho, jestli někdo něco pochopil, když sám víš hovno