Windows 7 - nahrávání zvuků „zevnitř“ systému
Moderátor: Moderátoři
Windows 7 - nahrávání zvuků „zevnitř“ systému
V tom slavném dementním nastavovači zvuků ve Win7 se absolutně neorientuji. Když pravokliknu na reproduktorek vpravo dole a vyberu Zařízení pro záznam, ve výčtovém okénku se mi zobrazi jen dva vstupy pro mikrofon a jeden linkový vstup, vše stav Nezapojeno, a tudíž nefunkční, což je další hňupárna.
Ve winxp byla prostě šoupata pro každý vstup plus tam bylo šoupě pro "vnitřní zvuk". To se dalo vybrat a normálně nahrávat jakýmkoliv nahrávačem. Tady nic takového není. Nevíte, co s tím?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Vadí mi např. nabídka start, kde je všecko schované nebo změněný průzkumník.
Linuxu nerozumím a nikdy mě neoslovil. Jsem holt kovaný vindousák, vyrostlý na devadesátpětkách.
Tohle může platit jen v soukromé sféře, ve firmě najít řešení po přechodu na nový os může stát miliony a nebo je to technicky nemožné.
Když spustím sndvol32.exe z winxp, chová se zmatečně, kdy jednotlivé vstupy/výstupy jsou kategorizovány jak samostatná zvuková zařízení. Takže zřejmě něco ohledně těch zvukových nastavení domršili i ve WinAPI.
Jinak já nezavrhuji šmahem všechny inovace. Např. jakmile to pro mě bylo možné, koupil jsem si LCD, protože s CRT jsem trpěl.
Jenže spousta inovací nejde cestou vylepšování, nýbrž vyhoršování.
Ti "nově příchozí" to ale pochopitelně berou jako normu, protože nic jiného nezažili.
Kód: Vybrat vše
https://www.2i.cz/i/3RbW6kde vľavo prehrávam zvukový súbor v editovacom programe, vpravo hore je okno Audio Record Wizard v nahrávacom režime a vpravo dole je okno "hejbátek", ukážu sa tam okrem dvoch trvalých aj ďalšie regulátory práve spustených programov, ktoré pracujú so zvukom. MB počítača je nová, rok stará a dával som si pozor, aby sa na ňu dal nainštalovať W7, to sa dal, ale chyba lávky - doska má digitálne spracovanie zvuku, čo je na vine nemožnosti priameho nahrávania editovacím programom - nie je u neho možnosť nahrávať z digi. spracovania, takže po skúške hardwareového kábla s prepínaním, čo síce fungovalo ale v zníženej kvalite, našiel som tento program ARV - a plná spokojnosť. Doporučujem. Všetky iné riešenia pre tento Win.... sú horšie.