LG 32LN5400 a WiFi adapter do USB

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vasekpetr1

LG 32LN5400 a WiFi adapter do USB

#1 Příspěvek od vasekpetr1 »

Tato LED TV staršího data nemá možnost připojení WiFi ani RJ45, jen USB konektor pro flashdisk. Přemýšlel jsem nad možností zasunout tento WiFi adapter pro příjem domácí sítě. Moje TV však mezi podporovanými modely na stránkách není. Zkoušel jsem se ptát i na LG Podpoře, ale odpovědí mi bylo, že pokud nemám Smart televizi, tak WiFi nemůžu přijímat: Televizor 32LN5400 není smart televizor a proto neumožňuje připojení (kabelové, wifi) k internetu. Tudíž adaptér nebude s televizorem kompatibilní.
Šlo mi pouze o přenos .avi souborů z domácího PC do TV, žádný internet a podobně. Je to skutečně tak nebo mě na podpoře špatně pochopili? Nebo existuje jiná možnost, jak dostat .avi soubor (film) do vzdálené TV? Nemyslím teď přehrání filmu na flešku a pak puštění v USB.
Díky.

edit: no asi to opravdu nejde dle odpovědi mall.cz v diskusi:
Dobrý den, pro TV 47LN5400 není možné tento adaptér použít, uvedený televizor nemá možnost přístupu na internet ani nedokáže sdílet data z domácí sítě.
Naposledy upravil(a) vasekpetr1 dne 07 pro 2019, 17:22, celkem upraveno 1 x.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Maju pravdu, naozaj to nemoze fungovat.
vasekpetr1

#3 Příspěvek od vasekpetr1 »

Škoda. I tak díky rnbw :wink: .
masar

#4 Příspěvek od masar »

Je to tak. Tuto tv můžeš provozovat jako "smart" pouze se settopboxem, který je "smart". A pak to půjde.
:wink:
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“