Cílený KO mobilu

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
DavidChlup

Cílený KO mobilu

#1 Příspěvek od DavidChlup »

Ahoj,

mám tu big problém. Moje cihla Huawei nova smart (DIG L21) se najednou zasekl a teď mi zobrazuje jen úvodní logo, trvá to asi už půl hodiny a nic se neděje... Mám podezření, že je software KO.

Existuje nějaký program na diagnostiku týhle kalkulačky? Potřebuji z toho dostat data, páč tam mám tel čísla a fotky svého mumínka od narození :-) a o ty se fakt připravit nechci.

Mimochodem kolegovi teď taky kixnul mobil, asi nějaký cílený marketing od velkého bratra či co... :D
Milan_F

#2 Příspěvek od Milan_F »

DavidChlup píše:Cílený KO mobilu...asi nějaký cílený marketing od velkého bratra či co...

Ale hovno, paranoia se tomu říká.
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

To není vo tom jestli jseš paranoidní, ale vo tom, jestli jseš paranoidní DOSTATEČNĚ ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
cabernet

#4 Příspěvek od cabernet »

Fotografie su mozno na pamatovej karte.
p32

#5 Příspěvek od p32 »

To je hlavně o tom, že si to někdo zálohuje průběžně a zavčas. :wink:
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hubert_79 »

DavidChlup píše:je software KO … asi nějaký cílený marketing od velkého bratra či co... :D

Určitě. Někde v Googlu si někdo řekl, "hele, voni maj starý mobily, tak jim to umrtvíme". Klikli na náhodné vygenerování IMEI a pak na červené tlačítko.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Artaban001

#7 Příspěvek od Artaban001 »

Dojebaná aktualizace dokáže systém zbortit, podobně, jak se mi to stalo u tabletu. Zkus vypnout mobil a pak podržet hlasitost nahoru s tlačítkem napájení dohromady. Projdi možnosti. Další level je to samý s připojenou nabíječkou a dát obnovit přes wifi aspoň u mýho tabletu Huawei to tak fungovalo. Každopádně o "vnitřní obsah", pokud nemáš nainstalovanou poměťovku, přijdeš.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hubert_79 »

Artaban001 píše:Dojebaná aktualizace dokáže systém zbortit

O tom není sporu. Nicméně jde o to, nakolik je to "cíleně" a nakolik jde o neumětelství programátorů... Hlavně těch, co se cpou hamburgerama, že.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
MetalGod

#9 Příspěvek od MetalGod »

Může bejt už blbá flash paměť, takhle mi chcípnul "novej" (starej z doprodeje) mobil, pro kterej chodily aktualizace jen na aplikace, nikoliv na systém.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Yarda1

#10 Příspěvek od Yarda1 »

Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
vrky

#11 Příspěvek od vrky »

Od léta mám problé se zpomalováním u Huaweje p9 lite. Pomalý náběh aplikací i třeba foťáku... Udělal jsem obnovu do továrního nastavení. To nepomohlo. Tak kompletní reboot. Nějaké zlepšení není poznat. Někdy foťák naběhne hned někdy čekám třeba půl minuty.
DavidChlup

#12 Příspěvek od DavidChlup »

Tak to dělá nějaká aplikace přímo huawei, která pochopitelně nejde odstranit ani zakázat. Dva dny zpět proběhla celkem velká aktualizace několika aplikací. Ten Hard reset tlačítkama pomohl, ale šlo to azbpo hodině zkoušení.

Dnes se to celé opakovalo. Vypadá to na nový telefon. Těžko říct, jestli je to něčí záměr nebo ne... Uvidíme, jak to teď bude fungovat.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“