Já si dělal samozřejmě prdel, plně to chápu.
Mám úplně stejnou úchylku, velmi zachovalý barák po prarodičích je odzdola až po půdu plný Vráblí, ValMezu, Litovle atd. Něco mám a používám doma a něco je ještě i v garáži..
Mr. judeware jistě rád potvrdí
Též dávám přednost plné funkčnosti aparátu před zachováváním úplně původního materiálu. Nechávám třeba zeleninu a TC235 být, pokud na dané pozici nedělají větší potíže. To samý axiální elyty.
Se svitky je to už horší, hovna a karamelky prostě ničím nenahradíte.
Ale pořídil jsem obrovský zásoby původních "terylenů", co vypadají dostatečně "starodávně" a přitom jsou to elektricky vynikající kondíky, co ten aparát rozhodně přežijou. Asfalťáky, některé typy nesehnatelných velkých elytů, MP krabicové bloky apod. kuchám a dostávají co nejkvalitnější střívka. Testoval jsem si to, při pečlivé práci ani člověk z oboru nepozná, že byl hermetický MP blok rozletovaný, repasovaný a zase zaletovaný.
Problém je, že jsou to i při nízkých počtech, vždy jen jeden exemplář od typu, všecko velmi těžké a prostorově otravné věci /pulty, stojany atd./. Navíc z velké části je všechno funkční a připojený přes přepojovač na vnitřní rozvod. Při změně dispozic je bez odpojování problém s nimi pohnout víc, než asi ± 1,5m, co mají pohyblivý přívody kvůli přístupu k zadní straně. Středem místnosti musí jít dva nízké MARS kanály, bez nich by nebylo možné to stavět do řad a regálů.
Na jaře se chystám vyměnit původní střešník RPD za něco pevnějšího, vyššího a kotveného, tam půjdou dva úplně nový ARS453, jeden T5OF, jeden ARS403 a asi dva laminátové ARS432 - všechno kdysi nejpoužívanější zářiče pro rozhlas. To zas bude cirkus..
Výkonu je tři prdele. Všecky C-rámy, včetně ADC4250, přepojeného na 120V, mají plný osazení a jsou v chodu, stačí zapnout příslušnýho "čápa".
Dohromady je tu instalovaných /bez různých 20-100W drobností/ 300+1.200+1.200+2.500W sinusovýho výkonu na úrovni 100/120V
Každý holt máme nějakou diagnózu