Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Stejně me facinuje, jak jsou lidi shnilí. Sběrnej dvůr máme asi 100 m od domu a oni to nejsou schopní dojít. Kolikrát jsou u popelnic i matrace, dveře s futrama, starý kola i s pneumatikama...
- weed_smoker
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Budeš si muset udělat vychytávku, co jsem viděl tady u nás. V plotě byl výřez a ve výřezu půlkulatá klec s popelnicí uprostřed. V běžným stavu otevřená k domu a uzavřená do ulice. Když mají vyvážet, jen se klec i s popelnicí otočí o 180 ° a hotovo. Můžeš si to udělat i na dálkový ovládání.
- weed_smoker
V Josefově ale občas plasty cejtit jsou.
forbidden píše:V plotě byl výřez a ve výřezu půlkulatá klec s popelnicí uprostřed. V běžným stavu otevřená k domu a uzavřená do ulice.
To znám, to už jsem viděl někdy v průběhu 80. let. Nojo ale já mám lehkej železnej plot samej průvan. Tohle se spíš šikne do součastný podnikatelský, neprůhledný, betonový hradby aspoň 3 metry vysoký, za který se schovávaj podnikatelé, co maj co skrývat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
To jsem hodil na dno směs nepoužitelných tlumivek a silně impregnovaných, či v jádře svařených transformátorů. Asi to bylo těžký už na ruky.
Podíval se pod dekl, viděl jenom domovní bordel, tak to vysypali normálně. Nikdy se tu nikdo v ničem nehrabal..Kdyby měli jenom načumovat do každý popelnice, tak by skončili až večer.