Curvetracer,characteriscope,měřič VA charakteristik (přesun)

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
JMD

#61 Příspěvek od JMD »

Ďakujem pekne, v najhoršom si ho vyrobim na plosnom spoji s pinmi pripadne skladaním nejakeho radového pinoveho konektoru.

Tie výkonnejšie sú tam myslím 2 hore a 2 dole. Je to vidieť z čelného pohľadu na prístroj, resp. na samicu konektora aj vo fotke vyššie.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od jef111 »

Na tom propojovacím kabelu ale opravdu žádný rozdíl v pinech není, všechny jsou úplně stejné. Teď jsem se na to díval :-) Nevím proč na panelovém protikusu vypadají jinak.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
petula
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od petula »

pepik9 píše:petula ??

Jo, jo, to vypadá, že je on. Díky za odkaz a nalezení. Je to strašně dávno, co jsem s ním dělal. Od té doby jsem ho nikde neviděl ani na obrázku. Až teď na tomhle odkaze.

Začal jsem letos (ještě je to "letos" :)) na podzim dělat vlastní charakteroskop.
Mám už bednu s elektronikou, obrazovku, zdroj. Není to ještě kompletní. Tvořím programy.

Povedlo se mi během roku získat Heathkit curve tracer. Funguje, ale pouze s analogovým osciloskopem.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“