Tak se pochlubte...co bylo pod stromečkem!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kejki

#46 Příspěvek od kejki »

To měl UKS a Zbrojovka. Poslední UKS 27 měl svislý mlýnek nasazený s takovým sešupem do boku, Pragomix a první ETA ho měly na hliníkové převodovce. Od plastové převodovky byl na víku mísy.

Asi to byla ETA 21, ta měla klasické umístění mlýnku...
PotPalo

#47 Příspěvek od PotPalo »

Cust píše:No já si ještě těsně před přelomem dne 24. a 25. 12. dobjednal: https://www.neven.cz/kategorie/dum-a-ho ... anlivosti/
...

Píšu tam "s dlhou trvanlivosťou", a na kelímku 6 mesiacov. Zaujímavé. Mám dotaz. Ako sa to skladuje? Mám niečo podobné z číny iba v malom, a tam píšu 0-10°C, čiže chladnička. Aj táto je tak precitlivelá, alebo to píšu len tak?
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
dvorak

#48 Příspěvek od dvorak »

Syn mně koupil bezdrátovou klávesnici k televizi, bohužel s ní nekomunikuje. Tak jí po svátcích rovnou vrátil, místo peněz mu dali dárkový pukaz...
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od forbidden »

PotPalo píše:Píšu tam "s dlhou trvanlivosťou", a na kelímku 6 mesiacov. Zaujímavé. Mám dotaz. Ako sa to skladuje? Mám niečo podobné z číny iba v malom, a tam píšu 0-10°C, čiže chladnička. Aj táto je tak precitlivelá, alebo to píšu len tak?

Já mám pastu z číny, už asi 5 let. Skladuju v ledničce, část mám v malé stříkačce s tlustou jehlou. Je pravda, že za tu dobu ztuhla, ale stačí ji před použitím ohřát tak na 40-50 °C a je zase téměř tekutá. Při pokojové teplotě se skoro nedá vytlačit ven.
Jinak je to klasická olověná a funguje perfektně i po těch letech, po přetavení je krásná lesklá, chytá skvěle.
Cust

#50 Příspěvek od Cust »

Potpalo: jo, vysychá a tuhne, chce to skladovat v lednici
PotPalo

#51 Příspěvek od PotPalo »

forbidden píše:... část mám v malé stříkačce s tlustou jehlou. Je pravda, že za tu dobu ztuhla, ....

A tú ihlu niečim zapchávaš, alebo sa to pomaly odparuje cez ňu? Ihly som videl predávať, ale že by na ne existovali nejaké upchávky, to nie. Jedine zabodnúť do silikónu. Alebo vždy nahradiť ihlu viečkom, a ihlu prečistiť.

Inak neviem ako to môže vysychať, keď je to v striekačke s viečkom namiesto ihly. Že by to bol rovnaký prevít, ako je silikón? Ten tiež zaschne nech je akokoľvek utesnený.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od forbidden »

Jen na konec nalepím kousek Scotch Magic pásky a tak nějak utěsním. Stejně ale po delší době nepoužívání tak 2 mm vytlačím a vyhodím, než začnu na ostro.
Scotch páska je super, že nikde nikdy nezanechává lep a drží dobře.
Jehly mám z eBaye, stříkačku klasickou českou tu nejmenší prodávanou (asi inzulínová), ty na eBayi jsou větší a na tužší věci nevhodný.
petrfilipi

#53 Příspěvek od petrfilipi »

Celeron píše:... Můžeš dát fotku tý Tony s páčkou? ...Díky.

Tady je to. Ne že by ta nová ráčna seděla na 100%, ale sadu lze v pohodě zavřít.

PF
Přílohy
Sada-3.jpg
Sada-3.jpg
Sada-2.jpg
Sada-2.jpg
Sada-1.jpg
Sada-1.jpg
termit256

#54 Příspěvek od termit256 »

Ta nova racna taky neni zadna vyhra. Uz mam 2 odjebane.
Celeron

#55 Příspěvek od Celeron »

A jak se s níma moc dělalo? Já to mám na použití tak 5 x za rok.

Díky petrfilipi za fotky. Kouknu v místní nářaďovně, jestli ji uměj.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“