Katalóg TESLA - PDF =STAHUJTE=

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hejnicek

#16 Příspěvek od Hejnicek »

Hill píše:stránky někdy beze stopy mizí, tak je dobře ta data mít u sebe, třeba jednou je budeme moci poskytnout potřebnému.
Chválím a díky.

Radiohistoria :(

Web kutilovo ma technicky potencial i mimo rozsah TESLA.

To by byla dobra vec nahradit nyni dost omezenou Radiohistorii.

Ale naplnit to daty v podobnem rozsahu je asi nerealne.
Tondoslav

#17 Příspěvek od Tondoslav »

Já sám mám v počítači nastahovaných snad několik GB různých katalogových "bichlí", akorát v tom mám strašnej bordel a když něco hledám, je to nadlouho 8-)

U výše uvedeného katalogu je "cenné" především to, že je provázaný s databází článků ze starých amár a dalších časopisů. Když by si ale někdo celý server stáhl offline, tak sice bude mít všechna data, ale tuhle funkcionalitu samozřejmě ztratí, protože to dělá program, který pracuje přímo na serveru v kódu PHP.

Mimochodem, přátelé, nemáte někdo katalogový list k lampičce 6BC31 ? Nikde na internetu snad není - jakoby neexistovala (existuje, leží mi tady na stole). K "dvaatřicítce" katalogové listy normálně jsou, ale k téhle jsem nikde nenašel...
sinclair

#18 Příspěvek od sinclair »

Nikdy jsem o 6BC31 nečetl, ani ji nikdy neviděl.
Komu ze zdejších diskutérů to "kutilovo doupě" patří?
Naposledy upravil(a) sinclair dne 04 led 2020, 12:31, celkem upraveno 1 x.
masar

#19 Příspěvek od masar »

6BC31 je ekvivalent EBC90.
:wink:
Tondoslav

#20 Příspěvek od Tondoslav »

Byla v komunikačním přijímači LAMBDA V, lampa je teslácké výroby. Jinde jsem ji taky použitou neviděl - možná to byla speciálka jen pro tenhle přijímač.

Jinak s "kutilovem" mám něco do činění i já - starám se o databázi schémat, článků a knih. E-shop patří kamarádům. O katalog se stará další "externista"...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“