Kolísání hlasitosti zvuku

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Wolfheart

Kolísání hlasitosti zvuku

#1 Příspěvek od Wolfheart »

Dobrý den, potřebovala bych poradit...
Před asi půl rokem jsem koupila starší TV Sony (má digital comb filter, PIP, PAT), víc nevím.
Nějakou dobu jela normálně, ale poslední tři měsíce blbe zvuk. Mění se hlasitost zvuku, kolísá od řevu do úplného ztlumení, ve velmi rychlém sledu a hlavně při změně scén na obrazovce (přechod světlo tma).
Zkoušela jsem různé nastavení zvuku, zapnout a vypnout prostorový zvuk, ale nepomáhá to.
Čím to může být? Díky za radu. O TV nic nevím a neznám ani nikoho, kdo se tím zabývá.[/i]
Návštěvník

Re: Kolísání hlasitosti zvuku

#2 Příspěvek od Návštěvník »

Rada jednoduchá , nedávat dítěti na hraní D.O. Také Vás mohu skontaktovat se svou 105ti letou sestrou . Ta by Vám mohla také dobře poradit .
Zdravím Ivan
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

www.sony.cz A klikat a klikat...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Robosand

#5 Příspěvek od Robosand »

Vyber batérie z DO, ako naznačil Ivan a zistíš, kde je závada, či v DO, alebo v TVP.
Robo...
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kaca »

Jednou se mě taky stalo, že mělo svod tlačítko na televizoru. Stačilo vyndat, a mikrospínač vyměnit.
miroja

#7 Příspěvek od miroja »

Kaca píše:Jednou se mě taky stalo, že mělo svod tlačítko na televizoru. Stačilo vyndat, a mikrospínač vyměnit.

Keby to len pridavalo alebo len uberalo, tak by som to bral, ale tu si zjavne TV pridava a ubera hlasitost ako ho napadne uplne nahodne. Skor by som tipoval na nejaky studak v kostre, prepojke kostry,konektore... ked na to ma vplyv jas sceny. Takze najskor klasika:studaky a elyty v napajani, okolo procesora, audioprocesora, NF koncaka...
No ked sa do TV nevyznas,asi to bude lepsie zverit bud niekomu co tomu rozumie alebo profesionalovi (profici, neberte to osobne, tie dva pojmy sa nemusia vylucovat :wink: ).
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“