CS-servisforum, funguje ?
Moderátor: Moderátoři
CS-servisforum, funguje ?
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kutilmil píše:... tu na bastlírne si vylievali zlosť na nás, čo sme opravovali zo záľuby a skoro zadarmo...
V tom je ten problém, kdo to má jako živnost musí vydělat na sociálku, zdravotní poj., daně, energie, případný nájem a živobytí pro sebe. Ty taky nechodíš do zaměstnání zadarmo nebo za nějakou symbolickou částku.
A to nemluvím o tom, že tito "garážoví mechanici" udělali jen ty jednoduché a většinou známé opravy, takže slízli jen tu pomyslnou smetanu a ze složitější závadou poslali zákazníka do normálního servisu.
Pak tady sborově nadáváte na servisy, jak jsou drahé.
Takže za mě je užitečné obojí.
- scorpions-cz
Když to tak vezmu, znám nyní asi 11 fungujících TV servisů, a důvěřoval bych 2, možná 3 z nich. U ostatních jsem měl tu čest vidět dost tristní výsledky snažení, v lepším případě aspoň totální cenový ojeb. Některé bývalé čistě TV servisy v rámci úbytku opravovaných krámů rozšířily svoji oblast zájmu i do mého sortimentu a občas se nestačím divit, co dokáže někdo rozvrtat, zfušovat a ještě si to nechat zaplatit.
Poslední kolega skončil před pěti lety, protože díky takovým garážmajstrům, jako jsi Ty, už se tím v podstatě nemohl uživit.
Byl tady velmi zdatný odborník, vrstevník, dělal to 30 let. Lidi mu přístroje vozili ze všech okolních prdelí a on jezdil po okolí i montovat antény/satelity.
Nf techniku nechával všechnu mně, jednak to nestíhal a ani ho nf nebavilo.
Pak se v jedný takový 500+ prdeli vyskytne "odborník" jako jsi Ty, co to dělá za děkuju a po práci - a je vymalované.
Po těch prdelích se totiž rozkřikne velmi rychle, že nějaký osel dělá za flašku, protislužbu a tak.
Jak napsal jezevec:
Slížete jen smetanu klasických či typických závad, za zády hafo internetových tlachalů a ty "špeky" necháte pak na koho?
Teď už na nikoho.
Letí to obvykle do sběrného dvora, protože skuteční machři to zabalili a garážmistři jsou nejčastěji blbí, jak pumpy na sáně.
Takže jestli si chceš ty kutomile stěžovat, že není ve Skalici servis, tak s hledáním příčin začni u sebe a tobě podobným.