Nejhloupější odpověď...
Moderátor: Moderátoři
Nejhloupější odpověď...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
10 let stare LCD Samsungy jeste slouzi a kvuli klientum by 2 ovladace delaly problemy i z jinych duvodu. Ptal jsem se clovicka co bude upravovat STA a ten pravil, ze mohou dodat boxy, ktere se na zakladni funkce TV nauci pres jeho DO.
Jeste ale prace nazecala, mohu pak hodit sem co budou osazovat.
Mám tento případ v rodině 2x. Někdy je to horor po telefonu se dopracovat k k obrazu a zvuku po náhodném promačkání několika tlačítek na obou DO seniorem.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
https://www.televizniweb.cz/2019/04/max ... -ovladaci/
- tomasjedno
- STB zap./vyp.
- TV zap./vyp.
- hlasitost +
- hlasitost -
- program +
- program -
třeba SEKI Slim.
A původní dva ovladače schovat do šuplíku.
Nějaké případné rady, nápady?
Takhle to vypadá, že mu náhodně zdechla TV ve stejnou chvíli, kdy přepnuli vysílání.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A to mě ještě čeká koupit novej STB T2 s nahráváním na HDD aby mohla pokracovat dál, obávám se ale že to už nezvládne vůbec.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Když se přecházelo na digitální vysílání, tak jsme matce místo settopboxu koupili nový televizor, aby se nemusela učit ovládat televizor dvěma ovladači.
Pomohl jen restart odpojením ze sítě a po naladění zdlouhavé přečíslovávání pozic.
Podobně jsem vyzkoušel i ruční i automatické ladění na Hyundai - ať dělám, co dělám, od jedničky začnou rádia a teprve pak televize. To tam dřív nebylo.
Ještě se mi nepovedlo nastavit tam cosi, co by strčilo všechna rádia až za televize, a udrželo je tam i při automatické aktualizaci programů. Když to umí každý blbý settopbox jako default funkci TV/R, proč to není i v televizích?
o záznamu pořadů nemůže bejt řeč to bych zešedivěl docela
spousta starších občanů si stěžuje na VKV rádio, "moc to syčí a moc to duní kdysi to hrálo lépe" (asi myšleno AM rozhlas DV, SV) no pomoc je jednoduchá: stáhnou se tónové korekce hluboko do mínusu a je hotovo
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nakopak do prdele za tenhle přístup.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]