konosuke píše:Mít účet v mnoha bankách je rozložení rizika pro případ krachu-bankrotu jedné u nich...
S win XP je to úplně zbytečná starost
Moderátor: Moderátoři
Je opět vidět, že vrtáš do něčeho, čemu vůbec nerozumíš. Ve spořce je společný s náklady na byt atd. atd, v jiné bance mám pro podnikání, v další mám zase kvůli příjmům z nájmů z bytů, v další bance je zase pro podnikaní. Zdá se ti to málo s asi dvaceti pohyby na každém účtu za měsíc nebo hodně? Asi jsi vůbec nepochopil, že nejde tak ani o peníze, jako o pohodlí a přehled v účetnictví a ať si to finanční úřad může zkontrolovat v klidu?Hubert_79 píše:Jasný, tu firmu chápu. Ale jako běžného jedince co má jeden příjem a dvě tři trvalé platby mi nenapadá, proč to dělat a starat se o čtyři účty.
Ano, ale to je docela až na okraj. V dnešní době peníze převedeš dříve než zbankrotuje.konosuke píše:Mít účet v mnoha bankách je rozložení rizika pro případ krachu-bankrotu jedné u nich...
Si děláš srandu, ale už jsi někdy účtoval z jednoho účtu v bance na ostatní účty ve firmě a řešil, kam co patří a co je soukromé a co nespadá do souhrnu pro sociálku a zdravotní pojišťovnu i když to je jen necelých sto pohybů za měsíc? Myslím, že po čtvrt roce by tě to už nebavilo. Deník banky by ti napověděl víc. Navíc je stále platný předpis, že soukromý účet nesmíš používat pro podnikání, na ten máš mít zvlášť účet.Hubert_79 píše:No tak když jsi ten velkopodnikatel, tak jsou možná čtyři účty fakt málo
p32 píše:Navíc je stále platný předpis, že soukromý účet nesmíš používat pro podnikání, na ten máš mít zvlášť účet.
Tak to netuším ani neumím. Je možné, že se to stalo nějakým vnějším vlivem, virem? Systém mám XP Ultimate 2009 SP3. Prohlížeč Chrome a FF.Osmdesat píše:Máš v prohlížeči nějak hacknutou hlavičku User-Agent, Sömtrone?
Pak je ještě možnost, že si to Džordž zjišťuje pomocí javaskriptu, tam nevím, jak by se to dalo ohloupit.