Tak je vykopej do práce s tím, že dokud budou u Tebe bydlet, vůči Tobě maj vyživovací povinnost. 🤐, jste u Cajzlistánu, kde musí bejt práce - a ještě dobře placený - po kokot, kde bejt bez práce je ostuda.danhard píše:Teď jsem tu já, taťka, nezaměstaná dcera s nezaměstaným přítelem, oba jsou v té roli spokojení
Vhodná strava pro důchodce
Moderátor: Moderátoři
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
k obědu tatranka, minerálka a instantní čína z Albertu (je levnější než jinde) v neděli lanšmít z tržnice a chleba (pokud je zrovna někde sleva-akce) no jedno pozitivum: zanechal jsem hulení a to docela, každému se nepovede, mně jo
SM (po pádu těžkýho průmyslu) je zóna chudoby
Však sám danhard uvádí, že jim stav bez zaměstnání vyhovuje. A to jsou jistě mladí. Takže hybaj vyhnat pracovat a přispívat na bydlení.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ale danhard má (dnes již snížený) IQ asi kolem 150, jak sám napsal. Nevím přesně. Živil se vysoce kvalifikovanou prací, je celý život chytrý jako opice. Takže nějak nechápu důchod jen 10 tisíc. Moje maminka dělala celý život ve fabrice jako dělnice a měla důchod vyšší. Pokud je to tím, že vykazoval malý oficiální příjem, tak musí mít při svých schopnostech naspořeny neoficiální příjmy a žít skutečně jako rentiér.
Na druhou stranu dnešní důchodce může mít "děti" klidně ve věku kolem padesátky, a sehnat práci podle JEJICH představ(tj. pěkně v teple, nenadřít se a mít hezké peníze) je problém.
Zatím má manželku, která vydělává, takže další důvod, proč považuju dotaz za provokaci. Má vlastní bydlení. Necpe prachy do nájemného.
Nakonec, statistika jasně hovoří v danhardův prospěch. Muži naštěstí umírají dříve než manželky a tak jim odpadají starosti, co si počnout jen s jedním důchodem
danhard píše:Už jsem v tomto stavu a zajímalo by mě, jak přežíváte se svým důchodem, u mně to činí asi 10.000Kč .
Schválně jsem se teď díval na údaje z ČSÚ, a u nás na Karvinsku jsou nejvyšší důchody z celé ČR u mužů. Něco víc jak 16000 Kč. Asi na tom něco bude. Důchodci co chodí k n do hospody berou 19 000 a více a ještě chodí přitom do práce.
Toť mõj nåzor.
- scorpions-cz