To se to dá za ty prachy ještě vyrobit a poslat přes půl světa a ještě se s cca 100% marží napakovat? To by mě zajímalo, jestli to vůbec zapálí a udrží oblouk na 2 mm elektrodě a nepřehřeje se to po 10 cm svaru.
Svářecí invertor z Penny
Moderátor: Moderátoři
Svářecí invertor z Penny
To se to dá za ty prachy ještě vyrobit a poslat přes půl světa a ještě se s cca 100% marží napakovat? To by mě zajímalo, jestli to vůbec zapálí a udrží oblouk na 2 mm elektrodě a nepřehřeje se to po 10 cm svaru.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Doma bych to nechtěl. Přidej si dvojku a kup si Omicron Gama 166. To je úplně jiná liga..
- scorpions-cz
sinclair píše:Myslel jsem Jirko, že aspoň Ty budeš mět rozum
Já to rozhodně kupovat nehodlám, neb mám k dispozici 10 let starýho poctivýho taliána ještě klasický montáže. Kdysi jsme ho tady na fóru opravovali.
Mě jen překvapuje, že to někdo za ty peníze vyrobí, doveze a ještě se na tom napakuje.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Uvědom si, že to montujou doslova děti a jako "mzdu" dostávají kolikrát jen ubytování a stravu. V Číně tohle novodobý otrokářství nedokáže nikdo ze zbytku světa ani zkontrolovat/zdokumentovat, natož mu zamezit ... Náklady minimální, zisky díky státem dotovanýmu exportu maximální. Pak se není čemu divit, že žluťáci mají na to postupně nenápadně skupovat po celým světě akcie západních firem s takovým výsledným efektem, jakým je například nedávný majetkový ovládnutí koncernu Daimler-Benz.Celeron píše:...
Mě jen překvapuje, že to někdo za ty peníze vyrobí, doveze a ještě se na tom napakuje.
A kutilmile - nelituju tě