Zdroj pro HP elitebook 8740w
Moderátor: Moderátoři
Zdroj pro HP elitebook 8740w
Když se dívám po jiném zdroji, tak v nabídkách jsou zdroje od 65W do 120W a je tedy otázka jaký. Nebo jestli nakonec neodešlo něco v notebooku. Hledal jsem i na stránkách HP, ale buď špatně nebo typ zdroje tam opravdu není.
Nemá někdo radu, jaký zdroj k tomu opravdu patří, nebo kde případně hledat chybu? Abych nakonec nekoupil zdroj a chyba byla někde jinde.
http://h20195.www2.hp.com/v2/getpdf.asp ... pdf?ver=15
NTB s príkonom cca 200W.hafca píše::oops: Měl jsi pravdu, pod baterkou pár štítků je. Na jednom z nich je 19.5V a 10.3A. Pak mi není jasné, jak mohou k tomuhle modelu nabízet 90W zdroje.
Parametry a specifikace:
Procesor:
Intel Core i5 520M s frekvencí 2,4 GHz
3 MB L3 Cache
2 jádra, 4 thready
Intel Turbo Boost s frekvenci 2,93 GHz
Max TDP: 35 W
+ ostatný HW ... spolu tak do 50W
Ten 90W zdroj musí bohate stačiť. Chybu máš podľa mňa v NTB - "manažer" nabíjania.
Logiku to s tou spotřebou má, ale asi to tak jednoduché nebude. Nejspíš v tom hraje roli ten střední pin, který nějak dává vědět, s jakou nabíječkou je to propojené. Mám tu zroj, co dává 19V ale jen 3.5A a na ten notebok nerozsvítí ani LED že je připojený ke zdroji, natož že by zkusil naběhnout.
Není mi jasné, jak to s tím pinem funguje. Univerzální zdroje mají jen nějaké redukce a údajně to funguje.