Telka Samsung UE40F6400AKXXH cykluje
Moderátor: Moderátoři
Iste sa nedajú vylúčiť ani led pásy, ale keď ich skúšal pri 200mA, tak by mohli byť hádam aj v poriadku. To podivné správanie pri experimentoch okolo obvodu ledkového meniča ho necháva tiež v hre. Prípadne aj celý zdroj, ktorý je dosť zamotaný. Napr. po pripnutí B5V na A5V keby bol skrat na B5V, tak by mohlo so sebou strhávať aj A5V. Ale ak napätia meral osciloskopom, tak by si toto bol všimol.
Posledný obrázok schémy má nadpis LED_OD & DIMMING. Neviete niekto, čo znamená LED_OD? S tým bude súvisieť aj tamojší (mne záhadný) dvojpinový konektor a aj signály ILED a MODE.
1, povelom PS_on/off zo zakladnej dosky
2, signalmi FLT z ako pises ty
3, prepatim na hladinach zdroja B13 alebo B5.
Ak mam hlavnu dosku odpojenu (konektor CNM803), vypnutie rele mozu sposobovat len body c.2 a c.3. (ak nie je zavada v obvodoch samotnej logiky spinania rele).
Takze mi treba overit ci to nemoze byt od prepatia (ZDQ851; ZDQ852), alebo to sposobuje FLAG1, FLAG2 ako pises. Ak je to odtial, uz len zistit, ktory z SLC2013M to posiela a preco.
Ide vkend, hadam zas zvysi daka hodinka casu.
V sobotu som osadil novy IO a telka zatial ide. Pocas dvoch dni skusania sa kazdym zapnutim TV rozbehla. Cez vikend budu testy este pokracovat.
Bolo zaujimave to, ze ak telka stala 7-10 dni, po prvom zapnuti nabehla, no nasledny dalsi pokus o zapnutie uz koncil cyklovanim TV.
Dik vsetkym, ktori prispeli konstruktivnou radou. Je to v podstate moja prva LED telka, do ktorej som sa pustil. Akosi na opravy v poslednych rokoch nebol cas, aj ked v mnulosti som "par" CRT-cok rozchodil..
- patrikvarga