Jednoduchy upgrade Windows
Moderátor: Moderátoři
EKKAR píše:Jenže uteče půl roku, a jseš přesně tam, kdes byl před povypínáním "kde čeho" - a můžeš to vypínat znovu.
Minimálně od poslední verze aktualizace nastavení nemění (mimo závažnější zásahy do systému). Stejně tak nevnucuje odinstalované aplikace. U mě se nastavení neměnilo snad už od v. 1709, nechtěné aplikace jsem naposled odstraňoval z v. 1803. Nakonec to stejně zabralo nanejvýš půlhodinu...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jako chápu to, čím míň user může, tím menší šance, že si něco rozdrbe a pak bude v diskuzích nadávat, jak se zase upgrade nepovedl a jak je MS mrdka a kde co. Nemají to holt lehký.
Osmdesat píše:Bývaly časy, kdy mě přeinstalovávat počítače bavilo. Dnes se mi při pomyšlení na nějakou přeinstalaci chce blejt.
Ja mam prave opacny pocit... Predstava hledani, stahovani a instalovani tuny ovladacu me dela mzitky pred ocima... W 10 az na par nepovedenych ovladacu pro AMD tuto situaci hodne usnadnilo. 95% ovladacu po ciste instalaci stahnou samy pres w.upd, ja zkontroluju pripadne dohodim tech par co chybi a za hodinu v lepsim pripade nemam co delat...
Specialalny pripad bolo jedno HP, tam bolo nutne obmedzit velkost RAM na 3 GB cez msconfig (nasiem som na webe), inak nefungoval zvuk. Rovnako sa spraval driver vo Windows 10 aj starsi od vyrobcu pre Windows 7...
Druhou radostí je pak to, že MS přece nejlíp ví, co je potřeba. Takže klidně chodící nainstalovaný ovladač od výrobce odinstaluje a nahradí ho svým univerzálním jen proto, že ten jeho mizerný má novější datum vydání. To je právě "výdobytek" Win10.