OTAVA 7062T (STV9306A)
Moderátor: Moderátoři
OTAVA 7062T (STV9306A)
Nedokážu sig. FLYBACK "posadit" na 0V. Prosím poraďte.
OTAVA 7062T (STV9306A)
-
Návštěvník
Re: OTAVA 7062T (STV9306A)
vybihal píše:SS složka leze z vertikálu.
A na cca 5Vss je superponovaná štřída ? Kolik ? Ivan
OTAVA 7062T (STV9306A)
-
Návštěvník
Re: OTAVA 7062T (STV9306A)
vybihal píše:Impulsy mají 20Všš.
Tak co Ti brání tu ss složku odfiltrovat cca 7V zen diodou . Není to zrovna "košer" řešení , ale mohlo by to fungovat . Ivan
OTAVA 7062T (STV9306A)
Mám však další problém. V servisním menu nastavím hodnoty dle výrobce, ale po vypnutí TV se vše zase vymaže. Naladěné programy tam
zůstanou. Podle schematu má být elyt C905 v emitoru V906 - kolektor je připojen na pin 2 uPC (reset). Reset je aktivní v nule - zpoždění při zapnutí TV hl. vyp. V TV však není osazen. Neměl jste někdo podobný problém? Díky za odpověď.
(Ten vertikál jsem totiž měnil, ale když se FLYBACK neposunul k nule, tak
jsem tam dal původní STV9306A já jsem měl jen xxxxB až jsem zobrazil OSD tak jsem ho už neměnil. Hodnoty v SM byly asi tak kritické, že FLYBACK byl podložen 5V i u dobrého IO).
-
Návštěvník
ns píše:Zdravím, já bych tam dal novej IO vertikálu a popřípadě paměť.Ten vertikál když je KO tak dokáže pěkně zacvičit se sběrnicí.Aspoň podle zkušeností ze šrotů typu inspira nebo hometech, kde už jsem se o tom párkrát přesvědčil
Prosim , mohl bys mi vysvětlit vztah mezi IC2 a koncem vertikálu . Vztah mezi G2 a IC2 o tom jsem kdysi slyšel , ale tohle je pro mě novinka .
Díky Ivan